Wysłany: Sob Lip 26, 2008 22:43 A taki mały problem z dziewczyną <lol>
Wracam z treningu umówiłem sie z laską na mieście, powiedziała że bedzie z koleżanką....
Zapamiętałem że nosi (moja laska) kwiatek czerwony we włosach wiec ide na te miasto i odwracam ją i całuje w usta, kiedy ja pocałowałem okazało sie ze pocałowałem jej kolezanke która miala doslownie ten sam kwiatek we włosach... Moja odrazu pobiegła, nie odbiera telefoonu nic... co mam robić
Nie pytajcie jak to zrobiłem po prostu pomyliło mi sie
_________________ When you're down and troubled, and you need some love and care, and nothing, nothing is going right. close your eyes and think of me, and soon I will be there, to brighten up even your darkest nights
_________________ When you're down and troubled, and you need some love and care, and nothing, nothing is going right. close your eyes and think of me, and soon I will be there, to brighten up even your darkest nights
jestem iMoł i sie potne przez ciebie i cooooo?? jak sie teraz czuje kobieta przez którą nie winny mężczyzna rani swe ręce czy tez brzuch ??
@ UP
Grając w 1 lidzie śląskiej kochanie my mamy prysznice w klubie Nooom mam taki album z dziewczynami i czasami trudnoo no wiesz zapamietac to wole po detalach !
Ostatnio zmieniony przez Kriss Sob Lip 26, 2008 23:03, w całości zmieniany 1 raz
eeejjjjjj no przecież napisałem ze sie myje bo mamy prysznice w klubie nie?
ahhhhh nie wiem co to ironia
@ topic
cos czuje ze temat zostanie usuniety xD ale dzieki za pomoc..Kocham was moi fani !!! love love <3 PokE
@ UP
Piast Gliwice śmierdzi
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 299 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 23:10
Kriss napisał/a:
Grając w 1 lidzie śląskiej kochanie my mamy prysznice w klubie
Wzbudziłeś we mnie niesamowity respekt do Twojej osoby.
Kriss napisał/a:
odwracam ją i całuje w usta
Rozumiem, że koleżanka i Twoja dziewczyna wyglądają w każdym calu, z każdej strony tak samo? I odwróciłeś ją tak niesamowicie szybko, że nie zdążyłeś zauważyć, że to nie ta? Winszuję.
Kriss napisał/a:
Zapamiętałem że nosi (moja laska) kwiatek czerwony we włosach
Może łatwiej będzie zapamiętać, jak wygląda? Zapamiętaj jej twarz, to unikniesz takich problemów.
Cytat:
ahhhhh nie wiem co to ironia
To akurat łatwo zauważyć, mimo właśnie tej próby lekkiego zaironizowania Twoich postów. Słabo.
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.