Czy okres moze spozniac sie przez to ze np jest sie z chłopakiem (tzn. tam sie prztula całuje troche piesci )Noo takie zmiany hormonalne?? Czy cos w tym rodzaju?? moze byc cos takiegoo??I czy przez stres moze sie okres długo spozniac? A i jeszcze czy jest jakis sposob aby przyspieszyc okres troszke..;p??
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 363
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 13:51
Nie.
Przez stres może.
A sposobów na przyśpieszenie okresów, nawet jeżeli takie sa 0o', to nie znam.
Chyba, że się tabletki antykoncepcyjne bierze, to można, ale to juz całkiem inna bajka.
Okres nie może się spóźniać przez pieszczoty czy peeting. To nie ma nic do rzeczy.
Przez stres owszem. Przez zmiany klimatu, zmęczenie, diety.
Ile miesiączkujesz? Zawsze miałaś regularny okres? Ile Ci się spóźnia?
Sposoby na przyśpieszenie okresu wymyślają zdesperowane kobiety. A tak naprawdę jedynym skutecznym sposobem są hormony, tabletki antykoncepcyjne.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
Ile miesiączkujesz? Zawsze miałaś regularny okres? Ile Ci się spóźnia?
Miesiaczkuje około 3 lat.Nigdy nie miałam takeigo regularnego okresu;d czasami nie miałam przez 2 miesiace czasmi krocej a czasami dłuzej. Ostatni raz miałam na poczatku sierpnia. W sierpniu sie odchudzałam troche.Ale we wrzesniu juz normalnie. I juz nie wiem czemu to tak jest ..
Nektey,
jeżeli to martwi to idź do ginekologa. Ale na moje poczekaj jeszcze trochę.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.