.. przygl±dam siê kole¿ankom i patrze jak moge siê zachowaæ ...
to jest dobry patent A tak powaznie...Czemu uwazasz ze to jest dziwne??Po prostu wolisz "meskie" gry zachowania itp. Po prostu nie zmieniaj sie:) Jesli bd probowac bd sie z tym zle czula i bd sztuczna...Jeszcze Ci sie zmieni pare razy poglad na swiat A tym czasem nie zmieniaj sie i badz soba a wszyscy bd Cie kochac taka jaka jestes
Nie mam odmiennego zdania.
Po prostu podobaj± ci siê pewne odruchy u ch³opaków i ich zachowanie, dlatego sama czasem ich nasladujesz. Ja te¿ tak czasem mam. Czasami wkurzam dziewczyny moimi gadkami, zamiast rozmawiac z nimi o kosmetykach, wole z ch³opcami pogadaæ o grach komputerowych. Lubiê ogl±daæ z nimi mecze i czasem po grac w nogê. Czasami ubieram siê po "ch³opsku", du¿o przeklinam i mam ich nawyki. To normalne. Ka¿dy jest jaki jest
_________________ Czas nie leczy ran, a przyzwyczaja do bólu...
nie masz siê czym przejmowaæ jeste¶ dziewczyn± a to ¿e czasami zachowujesz siê jak ch³opak to nie ma znaczenia bo nikt nie powiedzia³ ¿e ch³opaków zachowania s± gorsze ja te¿ siê tak czasami zachowuje i co z tego!! Lubiê graæ w nogê i pomaga tacie lub braci± jak co¶ naprawiaj± i nie mam ¿adnego dylematu czy powinnam to robiæ bo jestem dziewczyn±!! robie to bo lubiê i tyle taka jestem i ju¿ siê nie zmieniê bo jest mi z tym dobrze i ty te¿ nie powinna¶ siê tym tak przejmowaæ!! a zgapianie zachowañ od innych dziewczyn sprawi ¿e bêdziesz ich kopi± a nie sob±. Wiêc ciesz siê z tego jaka jeste¶ bo przynajmniej jeste¶ sob±
My¶lê, ¿e ponad po³owa dziewczyn z forum mo¿e podpisaæ sie pod tym co napisa³a¶ o swoim zachowaniu. I ja te¿ bawi³am siê samochodami, ¿o³nierzykami, gra³am i gram w nogê czasem sobie odcharknê jak facet i co z tego?
My¶lê, ¿e dziwne jest nie to, ze siê tak zachowujesz tylko to, ¿e siê tak tym przejmujesz.
_________________ ¯eby móc milczeæ
¯eby móc milczeæ tak
I wszystko powiedzieæ
¯eby ka¿dy zrozumia³ mnie
¯eby ka¿dy zrozumia³
¯eby ka¿dy móg³ zrozumieæ mnie
Od zawsze kobiety dzili³y siê na 'dziêwczêce dzoweczyny' i 'ch³opczyce'. Nie ma nic z³ego w byciu t± drug±. Mo¿esz próbowaæ siê zmieniaæ, ale czy to ma sens? Jeste¶ jaka jeste¶ i b±d¼ z tego duma
_________________ "Bo ja mam tylko jeden ¶wiat
S³oñce, góry, pola, wiatr
I nic mnie wiêcej nie obchodzi
Bom turyst± siê urodzi³..."
"Tylko g³upiec ma odpowied¼ na wszystko" Anatol France
heh... ja równie¿ bêd±c ma³± dziewczynk± (4-10 lat) by³am taka jak ch³opak. wspina³am siê po drzewach, bawi³am z kolegami w wojne, mo¿e dlatego, ¿e nie mia³am ¿adnych kole¿anek w moim wieku. wszystkie z mojej wioski by³y albo du¿o starsze, albo du¿o m³odsze. w podstawówce (4-6klasa) bardzo lubi³am graæ z chlopakami w pi³ke no¿n± (by³am lepsza od nie jednego kolegi z klasy , dosta³am dziêki temu 6 z wf ) zawsze mia³am ma³o kole¿anek, jedna, dwie max ale za to kolegów wiele. z dziewczynami siê nie dogadywa³am... i nie smuce sie z tego powodu
_________________ chcialabym poczuc ze na Ziemi sa dobrzy ludzie, ze nie wszyscy mysla tylko o sobie...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .
projekty domów Ciekawe projekty domów i gara¿y. www.z500.pl