Pomog³a: 3 razy Wiek: 19 Do³±czy³a: 20 Sie 2007 Posty: 301 Sk±d: hobbitowa W³o¶æ :)
Wys³any: Nie Cze 29, 2008 13:43
za du¿o my¶lisz o tym jak siê zachowujesz, dla mnie to naturalne poza tym jest jeszcze co¶ takiego jak nazwa ch³opczyca...s³ysza³a¶?? je¶li tak to ewentualne ni± mo¿esz byæ chocia¿ nie s±dzê, my¶lê ¿e z tob± wszystko jest w porz±dku powiedz mi te¿ której dziewczyny nie poci±ga³a zabaw autkami? sama siedzia³am wiêkszo¶æ czasu w piaskownicy i robi³am tory wy¶cigowe- fajnie by³o...te¿ ubiera³am siê bardziej jak ch³opak, wiêcej mia³am kumpli ni¿ kumpelek... zamiast kupowaæ ciuchy i chodziæ po sklepach, ja gra³am z kumplami w pi³kê no¿n±, albo w rêczn± ( która jest bardzo brutalna ) zreszt± du¿o osób mówi³o o mnie "ch³opczyca", mo¿e zamiast zastanawiaæ siê czy z tob± jest co¶ nie tak B¡D¬ SOB¡!! to ci bardzo u³atwi ¿ycie, a i bêdziesz mia³a o wiele wiêksz± zabawê z ¿ycia je¶li nie bêdziesz siê ci±gle zastanawia³a czy nie zachowujesz siê jak ch³opak czy dziewczyna... tylko zawsze zachowasz siê jak Ty!! pozdrawiam
_________________ wolê napis "wstêp wzbroniony", ani¿eli "wyj¶cia nie ma"
najlepiej pomagaj± osoby obojêtne tylko one spojrz± trze¼wo na sytuacjê...
Pomog³a: 1 raz Wiek: 12 Do³±czy³a: 21 Maj 2008 Posty: 17
Wys³any: Nie Cze 29, 2008 20:00
Jest wszystko w porz±dku. Niektóre dziewczyny s± baardzo dziewczêce, a inne lubi± ch³opski styl. Nie ma w tym nic niepokoj±cego. Jak widaæ, sama siê niepokoisz. I to niepotrzebnie. Dla ulgi mo¿esz porozmawiaæ o tym z mam±, lub podpatrzeæ zachowania innych dziewczyn (nie lansiarek!). Ale najlepsze wyj¶cie to bycie sob± i tylko sob±!
_________________ "...Nie k³am ¿e kochasz mnie,
nie k³am ¿e we¼miesz gdzie¶ daleko tak¿e
nieznajd± nas..."
My¶le ¿e nic nie jest z tob±a nie tak pprosztu masz troche z ch³opaka tak siê czasem zdazajak chcesz to mo¿esz soie zrobiæ taki te¶cik http://psphome.dhtml.pl/test_plec_mozgu.html
ale razcej nie bierz go sobie na powaznie zreszta jak wiekszosci psychotestow Trzymaj sie pzdr:)
_________________ \B±d¼ Sob±, Bo Na Bycie Kim¶ Innym ¯ycie Jest Za Krótkie:)^^
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .