forum młodzieżowe  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Kolega czy coś więcej???
Autor Wiadomość
mmonik 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 22:16   Kolega czy coś więcej???

Może Wam uda się go rozszyfrować… no więc tak…

Byłam na studniówce z chłopakiem z którym wcześniej spotkałam się tylko raz żeby się poznać. Impreza była super. Po zabawie odprowadził mnie do domu, pocałował i zapytał czy może liczyć na kolejne spotkanie jak wyjdzie z wojska (zostały mu 2 tyg) zgodziłam się ;)
Kumpeli powiedział że mu się podobam itp. Pisaliśmy ze sobą, jakiś czas później przestał się odzywać, spotkaliśmy się przypadkiem po 2 mies i znowu zaczęliśmy pisać, spotkaliśmy się 2 razy i koleś zdążył oświecić mnie w jakimś sms`ie, że chciałby żebym była przy nim itp i znowu przestał się odzywac mimo że byliśmy wstępnie umówieni na kolejny weekend…
Po 2 mies znowu weszliśmy na siebie w mieście i znowu zaczęło się to samo. Umówiłam się z nim bo zdążyłam się w nim zadłużyć i zapomniałam już o tym że mnie zlał ostatnim razem

Od jakiegoś miesiąca czasami (może raz na tydzień piszemy ze sobą) spotkaliśmy się kilka razy, byliśmy razem na imprezie, całowaliśmy się, a teraz proponuje mi wyjazd ze znajomymi nad jezioro…
Nie mogę go zrozumieć :(
Jak go zapytałam dlaczego przestał się wcześniej odzywać zaczął tłumaczyć się pacą i jakimiś wyjazdami, a koleżanka widziała go na mieście z dziewczyną.

Dla mnie ta cała sytuacja jest jakas dziwna… ani koleżanka (bo ze zwykłymi kolegami się nie całuje) ani dziewczyna… to co??

Co o tym wszystkim myśleć ??
Normalnie już dawno bym sobie odpuściła ale od pół roku cały czas o nim myśle… Spotykałam się z innym chłopakiem ale nic z tego…
Ostatnio zmieniony przez mmonik Sob Lip 05, 2008 17:34, w całości zmieniany 1 raz  

marcinmb 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 22:23   

Jesli faktycznie spotyka sie z dwoma dziewczynami to .... :/ To de*il z niego ze tak sie wyraze...A inna sprawa (zakladam ze to prawda ze spotyka sie z inna) odpusc go sobie bo to dwulicowiec a jak chcesz mu odplacic "pieknym za dobre" skontkatuj sie z ta druga dziewczyna i powedz jej o wszystkim ;)Koles pomylsi 2 razy zanim znowu zacznie oszukiwac dziewczyny...

mmonik 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 22:29   

nie do końca mnie zrozumiałeś... przez 2 mies sie nie widzieliśmy i podobno wtedy miał jakieś ważne sprawy a ja dowiedziałam sie ze spotykał si.,ę z inną... teraz podobno nie ma nikogo jak sam twierdzi od 8 miesiący jest sam....
Ostatnio zmieniony przez mmonik Sob Lip 05, 2008 17:33, w całości zmieniany 2 razy  

honey_girl 
Początkujący
fucking.princess

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 23:06   

Może ta 'dziewczyna' to tylko jakaś zwykła koleżanka ewentualnie przyjaciółka? No, i skoro się nie widywaliście przez te 2 miesiące.. To chyba nie dlatego, że on się spotykał z tamtą laską? Najlepiej by było.. Gdybyś się go wprost zapytała.. Czy z tego wszystkiego 'coś' będzie? Kim dla niego jesteś lub czy coś dla niego znaczysz.. Albo jakaś koleżanka może się jego o to wszystko podpytać ;) Według mnie. Koleś nie jest do końca pewien swoich uczuć i nie wie czego chce..

clbsPrawda 
Początkujący

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 12:15   

Skoro wiesz, że cię oszukiwał i umawiał się z inną - ja bym widział tylko jedno wyjście. Koleś, tak mi się wydaje, próbował na dwa fronty, albo targały nim jakieś straszne emocje[?].

I_Love_Dance 
Nowicjusz
:)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 13:11   

Przecież mogła to byc siostra lub kuzynka, albo po prostu zwyczajna koleżanka?
Najlepsza jest szczera rozmowa, a nie gdybanie

mmonik 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 17:56   

siostra i kuzynka odpada bo właśnie od jego kuzynki to wiem (chodziłyśmy razem do klasy i ona nas zapoznała)

nie widzieliśmy się przez 2 mies (on mieszka w innej miejscowości chociaż bardzo blisko) po prostu przestał odpisywać mi na sms wiec ja tez przestałam pisac

próbowałam zapomnieć przez ostatnie kilka miesiący ale nic z tego nie wyszło tak jak z mojego związku z innym chłopakiem...

a jak to mówia miłośc wszystko wybaczy... :) :( :|
Ostatnio zmieniony przez mmonik Sob Lip 05, 2008 17:33, w całości zmieniany 1 raz  

Delete 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 18:01   

mmonik napisał/a:
a jak to mówia miłośc wszystko wybaczy...

Miłość jest ślepa i głucha.

Odpuść sobie, nic z tego nie będzie. Pamiętaj, że dużo jeszcze tego kwiata na świecie.

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 18:45   

Jak do jutra twoje posty nie będą pisane czarną czcionką zamiast niebieską to zostaniesz nagrodzona warnem. Mógłbym sam to pozmieniać ale mi się nie chce.

mmonik 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lip 10, 2008 22:02   

no to mówicie ze lepiej sobie odpuścić... to pozostaje kwestia jak o nim zapomnieć bo próbowałam już kilka razy i nic z tego, nie potrafię wybić go sobie z głowy... :(

BadDog
Początkujący

Wysłany: Czw Lip 10, 2008 22:22   

Jaki koleś
on po prostu chce abys...jakby to powiedzec
On chce bys sie nim caly czas intersowała. Czeka na twoje ruchy co tylko nie powiesz to zrobi.
To nie bylo trudne do rozszyfrowania xD

-BadDog

set90 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lip 10, 2008 22:35   

Nie jak kochasz to nie da się zapomnieć jedynie możesz spotkać kolejnego męszczyzne którego pokochasz, z drugiej strony pewnie myślisz że on też tak ma jak ty powiem ci że raczej nie jeśli facet myśli o tobi i cie kocha to byś się o tym dowiedziała, a może porozmawiaj z nim o tym co czujesz i o swoich wątpliwościach, jeszcze dodam że to typowy kobiecy problem, poznaje starszego fajnego chłopaka co idzie do woja ale fajne pójde z nim na studniówke on typowy wyrywacz podrywa ją i się dobrze bawi a potem wraca do swojej dziewczyny którą kocha, a ta bardzo rozpacz że ją skrzywdzono, ale jak się tylko na takich leci to cóż może jestem nie miły ale dlatego że dzięki temu może się otrząśniesz, oczywiści nie moge wiedzieć jak jest naprawde. POROZMAWIAJ Z NIM TO DUŻO DA.

Adim 
Początkujący
B-BOY OR DIE

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 00:23   

spotkaj sie i wyjasnij z nim na czym stoisz

Kapeć 
Maniak
Myślący Błazen

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 12:54   

Cytat:
Co o tym wszystkim myśleć ??
Normalnie już dawno bym sobie odpuściła ale od pół roku cały czas o nim myśle… Spotykałam się z innym chłopakiem ale nic z tego…

Podobno kto pyta nie błądzi, przemyśl to.
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.

- Kapeć

Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.

- Kapeć

Rzekł do Niego Piłat: Cóż to jest prawda?”

(J 18,37-38)

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 12:57   

Jedyne jakie masz wyjście to czekać...czekać na jego krok ;)

Odpowiedz do tematu