Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 363
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 19:46
TaZła napisał/a:
Nie do końca moja decyzja [...]wiem ze to głupie i nieodpowiedzialne.. ale była impreza był alkohol.
Nie przecz sama sobie , Kochana. Decyzja tylko i wyłącznie Twoja, a , że nieodpowiedzialna, to już inna sprawa.
Jak to mówi moja przyjaciółka - pamiętaj, że lepiej wypić mleko na siłę ,niż płakać, że się rozlało .
Swoje zdanie już napisałam. Nie patrz w tył i walcz o związek...
I wyciągnij wnioski ze skutków swojego postępowania.
Pomogła: 6 razy Wiek: 18 Dołączyła: 11 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Mazury
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 11:50
Jeżeli w Twoim związku wieję nudą i szukasz urozmaicenia u innego to powinnaś ulepszyć swój obecny związek, postaraj się, żeby Wasze spotkania nie wyglądały tak samo...
_________________ Bądź takim, abyś nie musiał czerwienić się sam przed sobą...- Wiktor Hugo
Jak dla mnie pytanie zupełnie bez sensu.
Skąd my mamy wiedzieć co Ty tam masz w tej swojej głowie i sercu?
Usiądź spokojnie i zastanów się nad tym co się stało, co jest i co być może.
Podpowiedź: jeżeli nie żałujesz zdrady to coś jest nie tak...
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska
„Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Nie istnieje droga na skróty do miejsca, do którego warto dojść. Memento mori. Nic nie jest tak piękne i ponadczasowe jak polska muzyka rockowa.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.
dzięki za gnojenie mnie, bo pomoc to raczej w niektórych przypadkach nie była!
szkoda, że edytowałaś swój temat, bo teraz nie wiem o co Ci biega.
proponuję zamknąć temat, bo nie ma on już sensu.
Maybach:Mówisz-masz
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.