Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1707 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 19:09
To zrób imprezę tematyczną, będzie trochę inaczej.
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 480
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 19:14
Jak będzie ciepło, to Hawaii Party. Chociaż najlepsza byłaby "Dziwkarskie party". Na 18 w sam raz. Było coś takiego ostatnio, koleżanka moja była, wszyscy się poprzebierali ulicowo. Zabawy dużo ;]
To dziwkarskie mi się podoba tylko minus jest taki, że nie każdy ma się w co przebrać, a gościom będzie jeszcze trudniej niż dziewczynom. Ale ten pomysł na pewno wezmę pod uwagę.
I jak tematyczna to co do tego jeszcze można dołożyć ? Jakieś dodatki ? Na hawai party mógłbym skołować jakieś dmuchane palmy nawet ale co na dziwkarskie ?
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 220 Skąd: Nowy Tomyśl
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 19:22
Hehe, a jakieś panienki do tańczenie i ew. zabawiania gości już załatwiłeś
Wiesz co do alkoholu to ja myślę że mógłbyś kupić za 100 browarów, 20 flaszeczek, i coś mocniejszego czyli jakąś Metaxę czy Johny Walkera, bo tak byle co chlać?
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 480
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 19:22
Dobry klub, w sumie nic więcej. Dużo alkoholu . Pod względem tego dziwkarskiego, to w sumie dziewczyny mają superłatwo, no ale co do facetów (możesz pomysły im podłożyć ). Kobieta - za dziwkę, facet - za alfonsa. A jak wiadomo, tu mamy pole do popisu. Garniak, złote łańcuchy i takie tam.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1707 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 19:24
krzysiek90 napisał/a:
ale co na dziwkarskie ?
Dużo lamp, trochę taką ulicę możesz zrobić. Kilka świecidełek, odpowiednio przybrane stoliki, zawsze możesz postawić rurkę na środku sali A faceci, nic się nie martw- odpowiednio się wystroją.
_________________ Myslovitz na listopad:
Stare domy, stara ulica
Wpisane w krajobraz życia
Szare liście na szarych drzewach
Komin ciężko dycha
A w małych oknach na parapetach
Zieleń krzyczy w donicach
Zaproszonym dziewczynom nic nie brakuje a o panience boję się że "pomyśleli" kumple
Z alkiem to tak jak pisałem 100piw i 30x0.7
A co do metaxy czy jasia to jak to mówi mój dziadek : "mężczyzna się nie maluje i nie pije kolorowych wódek" (zresztą kac też jest nieporównywalny) Kupie jeszcze pewnie z 2 butelki malibu dla panienek.
A rurka w klubie jest więc to też nie był by problem
Z tego co tu widze to chyba tylko moja 18 była taka 'alkoholowa' ;D na 26 osób 25 x o,7l + po 4 piwa na łebka ;D Co do jakichś dodatków to wystarczyła tylko muzyka i stół bilardowy no i oczywiście towarzystwo z jakim się bawiłam (buźź dla nich ;**). Z przekąsek to największe branie miały śledzie ;D, paluszki, chipsy itp. Kanapki, koreczki i sałatki zostały w ogóle nietknięte.
wszystkiego naj i udanej imprezy ( ; ;*
_________________ '- Kłapousiu - rzekł uroczyście.
- Przyrzekam Ci, że ja, Kubuś Puchatek, odnajdę Twój ogon.
A na to Kłapouchy:
-Dziękuję Ci Puchatku.
Prawdziwy z Ciebie przyjaciel.'
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1516 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 13:25
Alko ? ja bylam tylko na 1 osiemnastce na której był alkohol :] tak to wychodzi za drogo żeby opłacić salę,jedzenie i do tego alkohol :] no chyba że robi się na mało osób (do 30-50)to wtedy można o tym pomyśleć Na wszystkich 18 za to był szampan - to podstawa Do jedzenia? sałatki,ciasto,paluszki i chipsy dobre do alkoholu :] po za tym owoce i dużo napojów szczególnie soki
[ Dodano: Czw Lip 17, 2008 14:28 ]
aaa no i kanapki schodzą pierwsze :p wiem z doświadczenia :] moja kumpela z chłopakiem przychodza na 18 i od razu zaczynają jeść :p heh czyszczą cały stół w pól godziny heh :p
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~