Pomogła: 8 razy Wiek: 16 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1112 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 16:53
a ta twoja siostra to ile ona lat ma?
Ja tam bym sie wypięła na to wszystko, nie tłumaczyła sie, ani nic, a jak by siostra po jakimś czasie do ciebie po coś przyszła powiedziała bym spie*dalaj.
That life has brought me here, where I am"
Ja tam bym sie wypięła na to wszystko, nie tłumaczyła sie, ani nic, a jak by siostra po jakimś czasie do ciebie po coś przyszła powiedziała bym spie*dalaj.
Taa, i tak samo jakby rodzice przyszli
Nie przejmuj się, z rodzicami tak jest często... daj im dojrzeć.
Pomogła: 2 razy Wiek: 17 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 236 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 20:18
clbsPrawda napisał/a:
Ale do zemsty i mordu, to ty pierwsza byłaś ; ]
chyba cos ci sie pomylilo.... radze przeczytac dokladnie wszystkie moje posty i dopiero sie wypowiadaj .... eh tak to jest jak ludzie czytają jeden post i odrazu cos piszą.... chyba chciales tylko nabic komenta...
_________________ kto mi powie jak to jest być szczęśliwym?
bo juz zapomnialam...
musze przyznac ze twoja siostra to totalna debilka... ja bym moją siostre za takie cos juz dawno zabiła... , tak agentka miala dobry pomysl ale moze on jej slepo ufa wiec moze nic z tego nie wyjsc..
A to to co to jest? -.-
"Komenty" to nabijają tylko ludzie twojego pokroju.
Pomogła: 2 razy Wiek: 17 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 236 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 17:57
Martusia2 napisał/a:
własnie nie warto sie mścić skoro juz wszystko wyjasnione... odpuść sobie
to potem napisalam a pozatym rozsmieszyles mnie z tym ze posty nabijają ludzie mojego pokroju..., nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz...lecz moja inteligencja przywysza twoją choc jednak wątpie zebys ty posiadal jakąkolwiek inteligencje... i nie udawaj mądrego jesli nim nie jestes.... tobie juz dziekujemy
bo juz zapomnialam...
Nie no powiem, że siostra zarąbista wydaje mi sie ze powinnas jej tak samo zrobic, cos odwalic n nie wiem np jak do niej chlopak przyjdzie to jej maskotke na poduszke podlozyc czy cos takiego:P pzdr
_________________ \Bądź Sobą, Bo Na Bycie Kimś Innym Życie Jest Za Krótkie:)^^
ie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz...lecz moja inteligencja przywysza twoją choc jednak wątpie zebys ty posiadal jakąkolwiek inteligencje... i nie udawaj mądrego jesli nim nie jestes.... tobie juz dziekujemy
Hahaha, o rany, rany, puściliśmy wodzę fantazji widać ; ] Ja ciebie nie znam? Ok, nie znam cię. A ty mnie znasz? Bo z tego co piszesz, można wywnioskować, że tak - ale niestety i tu się pomyliłaś.
Nie wiem jak bardzo ty jesteś "inteligentna", ale skoro chwalisz się na forum jaka ty to jesteś "mądra" i "mądrzejsza od innych", to doprawdy, EINSTEINEM musisz być wręcz.
Rozśmieszyłem cię? Dziewczyno, ty mnie rozśmieszasz już od dawna ; ] I za to wypada ci podziękować - dziękuję.
A teraz - Tobie już podziękujemy, może z tą swoją inteligencją spróbuj szczęścia w jakimś teleturnieju?
Aha i btw - zdecyduj się czy piszesz z polskimi znakami, czy bez nich. PAtrzcie, taka mądra, a nawet tego ogarnąć nie może
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 19:43
ojj twój problem polega na tym ze nie umiesz sie przyznac do błędu... no to juz mnie nie obchodzi, nie bede reagować na twoje zaczepki współczuje tylko ludziom którzy sie muszą z pewnych względów z tobą zadawać
bo juz zapomnialam...