jedyne wyjście - porozmawiaj z nią a potem poczekaj co ona zdecyduje i czy nadal będzie ze swoim chłopakiem, czy może jednak będzie chciała być nadal twoją przyjaciółką. nie stawiaj jej żadnego ultimatum, ale powiedz jej, ze na nią liczysz, ze jesteście przyjaciołmi, a masz wrażenie, ze dla niej już nie jesteście ważni. coś takiego sprobuj, a zobaczysz.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 301 Skąd: hobbitowa Włość :)
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 22:56
Raina napisał/a:
edyne wyjście - porozmawiaj z nią a potem poczekaj co ona zdecyduje i czy nadal będzie ze swoim chłopakiem, czy może jednak będzie chciała być nadal twoją przyjaciółką. nie stawiaj jej żadnego ultimatum, ale powiedz jej, ze na nią liczysz, ze jesteście przyjaciołmi, a masz wrażenie, ze dla niej już nie jesteście ważni. coś takiego sprobuj, a zobaczysz.
tu się z Tobą zgodzę tylko nie wiedziałam jak to ubrać w sensowną wypowiedź wybaczcie za błędy jestem po imprezie
Wg mnie powienienes z nia porozmawiac..Delikatnie powiedz jej ze zmienila sie przez ostatni czas i nie wiesz jak juz masz z nia rozmawiac. Jesli ta przyjazn jest dla ciebie taka wazna to niestawiaj ja przed wyborem chlopak lub ja bo mozesz ja stracic ( cos o tym wiem ) Porozmwiajcie szczerze i zobaczysz ze wszystko sie ulozy Powodzenia
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 09 Mar 2007 Posty: 112 Skąd: z miasta
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 00:24
Welcome in da club! Kiedy byłem odrobinę starszy od Ciebie miałem podobny problem, z tym, że moja przyjaciółka nie była na mnie cięta, lecz ograniczała ze mną kontakty, bo jej chłopak nie pozwalał. Próby kłótni z jego strony też się pojawiały, ale koleś był, jest i będzie zapewne pokraką, więc mu nie wychodziło. Inna sprawa, że sama przyjaciółka nigdy mnie tak nie nazywała, bo za jeden taki tekst dałbym se od razu spokój. Faktycznie wygląda na to, że laska zmieniła się na gorsze przez swojego chłopaka i jedynym wyjściem jest postawienie jej ultimatum. Może już nawet niech nie wybiera między Tobą a nim, lecz między dobrym a złym traktowaniem Ciebie. Powiedz jej, że boli Cię jej zachowanie względem Ciebie i rani Cię słowami pt. "lamus". Jeśli naprawdę coś dla niej znaczysz to powinna zrozumieć, jeśli się dalej nie zmieni - daj se spokój, za dużo cierpienia... Choć wiem, że będzie ciężko...