Szczerze nie lubie takich obrazalskich ludzi... Ale wiesz niktórzy moga sobie ten tekst na poważnie przyjąć i pewniie onapoprostu boi sie zly rozglos... Mysle ze powinienies ja przeprosinapisac ze np zachowales sie jak glupek Przejdzie jej pzdr
_________________ \Bądź Sobą, Bo Na Bycie Kimś Innym Życie Jest Za Krótkie:)^^
W sumie jestem po stronie koleżanki, jeśli zamieszczasz zdjęcie, na którym jest parę osób, powonieneś najpierw zapytać o zgodę a nie robić tak po chamsku. i do tego jeszcze ten komentarz. To się nazywa naruszenie godności osobistej
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4631 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 09:20
Sharpay napisał/a:
W sumie jestem po stronie koleżanki, jeśli zamieszczasz zdjęcie, na którym jest parę osób, powonieneś najpierw zapytać o zgodę a nie robić tak po chamsku. i do tego jeszcze ten komentarz. To się nazywa naruszenie godności osobistej
Cytat:
dosłownie chwile temu znajomy dał zdjęcie swoje i moje na NK
""Spójrzmy prawdzie w oczy: ludzie zawsze znajdą jakiś powód żeby nas nienawidzić zwłaszcza, jeśli jesteśmy piękne "
Im więcej widzę - tym mniej rozumiem.
Im więcej wiem - tym mniej rozumiem.
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Mustang [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 13:53
Aguś napisał/a:
ja.
Tytuł powinien oddawać to co napisane jest w poscie.
Masz rację - mój błąd, przepraszam
kryptos napisał/a:
Ktokolwiek to był, słusznie zrobił, bo poprzedni był bez sensu i nic nie mówił o treści.
ale jakoś wszedłeś tu i się wypowiedziałeś na temat
kryptos napisał/a:
Przepraszaj, aż jej przejdzie.
Ja jej przepraszać nie będę - już to zrobiłm wielokrotnie a jak chce sie wkurzac za to juz jej problem.
Nigdy jej nie obrażałem i ten komentarz nie miał tego robic - myślałem że jesteśmy dobrymi kolegami ale się mylłem...
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 12 Wrz 2007 Posty: 1044 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 14:27
Sharpay napisał/a:
ja pierdziele. Mam prawie samych kolegow, Oni sie ze mnie nasmiewaja (prawda Wizz? ), bo wiedza, ze ja sie potrafie sama z siebie smiac. O takie bzdury sie obrazac to juz naprawde pozal sie Boze. Olej Ja i moze sama zmadrzeje. Ja na pewno bym Jej nie przeprosila.
Ale widze, ze teraz wszystkie posty sa o tym czy temat byl poprawnie napisany czy nie?
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"