Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 47 Skąd: z Daleka
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 22:58 Urażona koleżanka
Chciałbym wam cos napisać - dosłownie chwile temu znajomy dał zdjęcie swoje i moje na NK, a w tle jest kolezanka. W każdym badź razie - napiałem (oczywiście w formie żartu) że "zawsze się wtrąca tam gdzie nie trza " odpisała - Tomek żal, żal, żal... (bo było pod zdjęciam znajomego). Potem napisałem jej na GG o cojej chodzi? odpisała że jest "wkurzona moimi beznadziejnymi komentarzami". No to jej powiedziałem że żartowałem i nie miałem na mysli jej obrażać, a ona na każde odpisywanie z mojej strony pisała NO! To jest co prawda zwierzenie, ale chciałbym sie was zapytac czy tez mieliście taka sytuacje i czy nie zadawaliscie sobie tego samego pytania co ja.
Pomogła: 12 razy Wiek: 12 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4611 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 07:35
Matko, ja ja ni lubię takich ludzi obrażalskich. Ja przeprosiłabym ją jeszcze raz,ale tak porządnie.
Jeśli nadal księżniczka na ziarenku grochu będzie stroić fochy- jej problem. Ty przeprosiłeś.
Najczęściej tacy ludzie przestają się obrażać jak czegoś od danej osoby potrzebują ;]
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"
Tak, tak.
Ja jestem Jim Best.
Prawdę mówiąc najlepszy z najlepszych"
Pomogła: 8 razy Wiek: 16 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1115 Skąd: Mexico City
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 09:14
Jak bym ja sie o każdy taki komentarz obrażała to masakra, na mój temat to sa chyba przeważnie takie komentarze^^, ja sie lubię z wszystkimi droczyć to vice-versa^^. ;d
ja bym tam jej nie przepraszała więcej bo nie ma za co i tyle o!
That life has brought me here, where I am"
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 12:02
Znacie MARIOLKE z kabaretu Paranienormalini ??? - Taki troche sobowtór Ale powiem wam że (nie wiem czy tak jest zawsze) komentarz wystawiony pzreze mnie jest inaczej odbierany od niej, a inaczej od kogoś innego - moja znajoma napiasała że "ona najlepiej wyszła i rzuca się w oczy" to nic nie napisała...
[ Dodano: Czw Lip 03, 2008 12:04 ]
Hej!! Kto mi zmienił tytół postu ???
Skąd ja to znam? Moja koleżanka ciągle stroi o coś fochy, co mnie wprost doprowadza do szału, ale skoro tak chce to proszę bardzo, ja też zaczynam ją ignorować i się nic nie odzywam. Radzę to samo. W końcu jej przejdzie
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 12:19
Przepraszam za błąd tytół - tytuł. Ja chyba z 4 razy przepraszałem, bo może faktycznie mogłem przesadzic, no ale mi tez się wydaje że nic złego nie napisałem - cóż, jednemu co innego sie wydaje a drugiemu tez
Heh. Też mam taką obrażalską koleżankę. Złość jej przechodzi, jak czegoś ode mnie chce. Mówiąc szczerze, specjalnie jej dodatkowo docinam i się z niej nabijam. Sprawdzam, kiedy się zorientuje, że jak zacznie się zachowywać normalnie to przestanę
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"
Tak, tak.
Ja jestem Jim Best.
Prawdę mówiąc najlepszy z najlepszych"