A ja poszedłem po gim do LO na profil rozszerzenie biologia, gegra i trochę żałuje. Głównie dlatego, że nie poszedłem na matma-gegra. (W gimnazjum zawsze miałem 2 lub 3 z matmy, a teraz 5 ) no i nienawidzę biologii (od zawsze). W sumie poszedłem tylko dlatego na ten profil z biologią, bo nie chciałem iść na nic humanistycznego, ani mocno-ścisłego.
Ja coś mat-inf. Słyszałem że VII LO we Wrocku organizuje fajne dni otwarte 14 Marca . Byłem z kumplem był w tamtym roku dla towarzystwa i naprawde mi sie podobałp. Teraz on chodzi do tej szkoły i barzdo sobie chwali . Mówił że w tym roku ma być jakiś konkurs komputerowy z nagrodami i to dość sporymi. Więc pewnie się na nie wybiore i wszystkim polecam. Dobre ponoć też mają klasy biol-chem.
Po co od razu do wojskowej? Lepiej iść do LO a w weekendy iść na jednostkę strzelecką
Nie ciotuj frajerku, nie masz pojęcia a czym piszesz, wogóle nie ma porównania między szkółką strzelecką a szkołą wojskową
Ja uważam że wybranie konkretnego profilu nie ma aż tak wielkiego znaczenia, ja bym poszedł do klasy gdzie znałbym więcej osób, miałbym kumpli a nie do kompletnie nowych ludzi. Oczywiście nie chodzi mi o to że jak ktoś chce iść na mat-fiz to ma nagle iść na humana tylko dla tego że chce chodzić do klasy ze znajomymi ale np można zacisnąć zęby i pójść na profil np biologiczny.
Powstrzymuj się od takich określeń! Ost
Szehe
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
A możecie przestać offtopować i zacząć pisać na temat?
Właśnie dowiedziałam się, że w moim LO otwierają nowy profil: społeczno-ekonomiczny, z rozszerzoną matmą, geografią i wosem. I hiszpański wprowadzają, taaa.. jakby nie mogli w tamtym roku, gdy jeszcze mogłabym się ich uczyć.
_________________ Myslovitz na sierpień:
'Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej ... '
Jak na razie to chyba tylko zawodówka przyjmie mnie z otwartymi rękoma, no ale trudno; piwa się nawarzyło, to i piwo trzeba wypić.
_________________ Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"
Tak, tak.
Ja jestem Jim Best.
Prawdę mówiąc najlepszy z najlepszych"