ZeuS, byda godoł jak mi sie podoba;]
jakbym siadał na schodach i napalał się facetów - to byłoby zboczone. Napalanie się na laski jest u facetów normalne.
średniaki w przedszkolu, 2ga podstawówki, 2ga gimanzjum, 2liceum, 2ga technikum, 2 rok studiow, 2 lata po obronie pracy magisterskiej, 2 lata po doktoracie, 2 lata po habilitacji, możliwości masz sporo - najlepiej losuj i nie staraj sie zrozumieć...
Sonia G, A kto by wytrzymał w klasie, gdzie jest ta sama płeć [jak to ujął mój kumpel: " W jego klasie jest banda napalonych zboczków" hehe]. Ja bym się zanudził na śmierć albo bym się przepisał gdzie indziej
a co ja mam powiedzieć,ja dopiero zBoczków mam:D 29 chłopaków i 9 dziewczyn już:D
_________________ Są chwile,które w pamięci zostają i choć czas mija to one nie mijają...
Na zawsze w moim sercu [*][*][*]
[*]Radzio i Babcia[*]
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 06:30
no dla mnie ten pomysł to paranoja
halo halo rozumiem, ze po w-fie w szatnaioch jest bez integracji, ale nawet na lekcjach?
w sumie to nie trzeba oddzielać płci, bo i tak chlopcy przebywaja z chlopacami a dziewczynki z dziewczynkami tak to wyglada z boku
ja mialam zawsze wiecej kolegów niz kolezanek wiec moge byc wyjatkiem potwierdzajacym regule hehe
_________________ yeap yeap. on the street only Me & My iPod ;*
Ja sie znalazlam przypadkowo w zenskiej klasie......i jest to jedyna taka klasa w ,moim liceum.....na poczatku bywalo roznie.....ale po po 3 wspolnie spedzonych latach sadze ,ze nie bylo tak zle, wrecz przeciwnie bylo bardzo dobrze
Kasssia, no i dokładnie tak jest. Wszyscy to krytykują ale z tych ludzi niemalże nikt nie był w klasie dzielonej... Ja byłem i również w zasadzie miło wspominam ten czas.
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Wto Mar 13, 2007 16:49
Na taki pomysl mógl wpaśc tylko polski minister edukacji
Giertycha chyba ktoś kaloszem w glowę rąbnąl
i to porządnie.
Ciekawa jestem jakie by bylo jego zdanie na naszym miejscu;D
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 15:10
Nie wyobrażam sobie tego.... Moim zdaniem taki podział jest beznadziejny
Bleee moja klasa bez facetów? Chu****..... Faceci robią jaja na każdej lekcji
Bez nich byłoby tak, tak smętnie:D POZDRO DLA MOJEJ 2D *
heh:PP
_________________ "Chciałbym być zawsze niewinny i prawdziwy...
Chciałbym być zawsze pełen wiary i nadziei..."
Hurt
"Parfois j'aimerais mourir...
Pour plus j'aimais te voir ..."
Manu Chao
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 17:16
IMO to bez sensu: w pracy też nas będą rozdzielać? Chyba mamy się przygotowywać do dorosłości czy jak? No więc jak będziemy się dogadywać w pracy z facetami jak w szkole nie będzie z nimi kontaktu na co dzień? BEZSENS!
_________________ 'I don't know why the [automat-cenzura] I'm here in the first place
My worst day on this earth was my first birthday
Retarded? What did that nurse say? Brain damage?
[automat-cenzura], I was born during the earthquake'