"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Im więcej widzę - tym mniej rozumiem.
Im więcej wiem - tym mniej rozumiem.
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
beznadzieja... za nudna klasa heh a mi sie podoba moja klasa taka jaka jest xD A w sumie jakby chlopacy mieli osobne klasy to z góry wspolczuje nauczyciela
_________________ Cały ten wielki świat jest po to by dawac szanse, ludzia tak zaje.bistym jak ja xD
:/ beznadzieja... za nudna klasa heh a mi sie podoba moja klasa taka jaka jest xD A w sumie jakby chlopacy mieli osobne klasy to z góry wspolczuje nauczyciela
no ale gdyby klasy były oddzielne chłopacy nie mieliby się przed kim popisywać?
Ogólnie ja bym nie chciała takich klas bo z samymi dziewuchami to bym nie wytrzymała ..
no ale gdyby klasy były oddzielne chłopacy nie mieliby się przed kim popisywać?
Ogólnie ja bym nie chciała takich klas bo z samymi dziewuchami to bym nie wytrzymała ..
W sumie racja jednak chłopakom z mojej klasy nie chodzi tylko o popisywanie sie przed dziewczynami Chodz o to by miec przypal Wiec dlatego wspolczuje jak takiej babce trafia sie kolesie z mojej klasy... Rozroba na maksa ) Dlatego kocham moja klase
_________________ Cały ten wielki świat jest po to by dawac szanse, ludzia tak zaje.bistym jak ja xD
dziewczyny i chłopacy z tej racji, że są jednolite płucowow klasy
zmienią orientacje
tu sie nie trzeba smiac bo taka jest prawda... nie obcowanie z plcia przecziwna przekierowuje na plec wlasna , jakos poped trza by bylo wykorzystac nie ?? ;>
_________________ "Rana od miecza goi się wolno... od złego słowa nigdy"
To jest P*JE*A*E. Ja bym nie wytrzymał bez dziewczyn w klasie. Widzieć je tylko na przerwie i na dworze. Przecież obie płcie powinny się integrować i w ogóle. Ależ to idiota ten giertych. On do szkoły pewnie nie chodził. Albo mama go w nocy kochała i miał trudne dzieciństwo. Całkowicie się nie dam.
No to jest najgłupszy pomysł jaki w życiu słyszałam . Ja moją klase uwielbiam . Chłocy są spoko . To że w jednej klasie stał się, jak się stało to nie znaczy że w każdej klasie tak się musi stać
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..