Wiek: 17 Dołączyła: 16 Sie 2007 Posty: 44 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 22:15 Śmieszne byki na sprawdzianach!
Nie wiem czy był już założony taki temat, no ale...
Spr koleżanki: j.polski
"Miłość była żródłem jego CIAŁA":D [of course mialo być "działań"]
Spr. 2. koleżanki:
"Bohater swietnie DOGADYWAŁ SIĘ (..)"
"Bohater szedł PO TRUPACH DO CELU"
Ach ten język potczny
A co do mojego spr..:D
Matma: 10:5=5
Ale to było w wyniku zdenerwowania zeby nie bylo, ale ocenka i tak w dół poszła
_________________ "I zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz."
Hmm To ja wyjade z grubej beczki Nam kiedys nauczyciel opowiadal ze jak jeszcze bylo 8 klas to w ktorejs tam klasie zrobil sprawdzian z kierunkow i uczen napisal tak: "fzhut, zahut, pulnoc, polutnie" xDD
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 08:18
a u nas ktoś na spr z religii z modlitw napisał: 9. nie dotykaj żony bliźniego swego :D:D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 33 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2962 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 09:19
P. od historii opowiadała, co ktoś napisał na spr.: "Tybetańczycy hodowali ryż i sadzili bydło"
albo {inf. od pani od muzyki [w SP jeszcze :]}
"Chopin urodził się w Metalowej Woli i zmarł w Paryżu"
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 17:44
moj kumpel na spr z bioli
"co to jest rozmnazanie??
Kiedy Jacus wchodzi w Agatke"
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2028 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 17:51
W gimnazium napisałem na sprawdzianie, że "chłopaki wybiegli z sali jako piersi"
... oczywiście dopiero po oddaniu kapnąłem się nie chodziło o słowo "piersi" a "pierwsi". xD Polonistka podkreśliła, ale... ale, ale punktu nie odjęła.
W podstawówce w ogóle kiedyś na skutek stresu zrobiłem błąd we własnym nazwisku. =D
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 988 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 08:25
Moja koleżanka w podstawówce na sprawdzianie z polaka.
Było zadanie:
Gdańsk: do..........
(oczywiście Gdańsk: do GDAŃSKA)
Chełm: do.....
I TU ONA NAPISAŁA
Chełm: do WOJSKA!!!:)
hehe mieliśmy ubaw z niej:)
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD