Wysłany: Pon Maj 26, 2008 16:42 Średnia na koniec roku
Witajcie,
podajcie swoje średnie, chcę mniejwiecej wiedzieć jak się uczycie :#
Moja zapowiada się na 3.33, niezbyt dobrze. Jestem w 2 klasie gimnazjum, nigdy się nie uczyłem. Ale w 3 klasie mam zamiar ostro podpracować moją średnią i dostać się do dobrego liceum =)
Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1271 Skąd: Trn
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 19:11
Olaboga!
Jeżeli w ogóle zdam, to moja średnia klasyfikuje się mniej więcej na 2,5 - 3,0. :]
Tylko proszę mnie tu nie umoralniać, moim zdaniem życie jest za krótkie żeby się uczyć, skończyć szkołę i potem już tylko, praca, rodzina, monotonia...
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1627 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 19:12
Ino widze , że wymiatacie.....a ja pieknie zawaliłem semestr i będzie pewnie 3.0 ale jakos mam to w d***e
Aguś napisałem specjalnie dla Ciebie abyś mogła czuc sie pewnie i pochwalić swoją
PS.Tabulator ja też sie obawiam , że mogę nie zdać ...... ale za to najwyzej za rok poznam nowych kolegów i !!!koleżanki!!!
W innych klasach też podciągali w takich sytuacjach. Ale nie - nie moja pożal-się-Boże wychowawczyni, która... ech, szkoda aż słów na tę kobietę. Jeszcze na koniec LO, no!
_________________ "One, two, three, four, five, six, seven.
All good children go to heaven."
Pomógł: 8 razy Wiek: 18 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1271 Skąd: Trn
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 19:22
tabulator napisał/a:
Tabulator ja też sie obawiam , że mogę nie zdać ...... ale za to najwyzej za rok poznam nowych kolegów i !!!koleżanki!!!
ja mam to w głębokim poważaniu, tak czy siak olałem szkołę już dawno i nawet się z tego cieszę.
można skończyć szkołę zaocznie i nikt nie będzie Ci truł, jak to potrafi robić grono pedagogiczne. Olewam to i nie mam zamiaru się starać, co ma być to będzie. ;p
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
3.5-4.0 Jeszcze dokladnie nie wiem na polrocze bylo 3.7 moze wyjdzie mi to 4.0 troche zawalilam ale na nastepny rok musze sie postarac na ta srednia 4.5 kurcze duza ale musze ja miec chce sie dostac do dobrej szkoly a nie zeby potem zapieprzac do konca zycia
_________________ "Wolność - to oddech życia." - Alfred Delp
Pomógł: 1 raz Wiek: 70 Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 148 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 19:32
ja prawdopodobnie bede mial 4,8 chodz moglbym miec spokojnie ponad 5.0 bo nie chcialo mi sie zaliczac takich blachych przedmiotow jak np technika ale np z matmy mam 6 i za tydzien jade na wycieczke na tropikalna wyspe pod berlin bo wygralem w kangurze.... ahhh wybaczcie.. musialem sie pochwalic ^^ xD