Byłam nawet dziś...:PPUsprawiedliwienie pisze sama z danym dniem kiedy mama wie ze mnie nie bylo bo cos tam i ona podpiuje je a potem tylko jescze dopisuje sama daty które były z wagarami i gicior:]
_________________ Daj młodemu człowiekowi mapę do nieba, a odda ci ją jutro...poprawioną-Fiodor Dostojewski
Potrafią słuchać jednak żadko się odzywam, chodż wile bym chciała powiedzieć...
Chyba najlepszy temacik jaki spotkałam na tym forum ha ha xD
Ojjj często sie zdarza... ;p
w ostatnim czasie trochę sobie odpuściłam-wiadomka, koniec roku, poprawianie ocen... ;]
Ale już niedługo... Bedzie cieplej to ruszy się nad Wisłę, na amfi, nad jeziorko, albo do baru D haah nie moge sie doczekac:D:D:D
ja tam od czasu do czasu sobie z kumpelami pojde^^ ale rzadkosc u mnie w klasie jest wyjatkowo fajnie inie trzeba uciekac...;P w ogole jakbym uciekla to przypal rzy rodzicach potem
ja jestem BARDZO GRZECZNIUTKA i ,,prawie" na wagary nie chodze:))) robię też dobre uczynki bo pisze kolegą usprawiedliwienia:) jaka ja święta jestem...hmm:))
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Nigdy nie byłem na wagarach.
Tylko raz....na teoretycznych.
Tzn. każdy chce inne zwolnienie z lekcji od rodziców....
Jednemu wystarczy usprawiedliwienie...
Innemu zwolnienie...
Inny chce zwolnienie i wyrażenie zgody na wyście ze szkoły, i gdzie, nawet na której godzinie..... .
_________________ ,, Komisja nieustannie obraduje. I nie można wykluczyć przewidywań możliwości ewentualnego porozumienia, które zadowoliłoby obie strony''