Podajcie po kilka piosenek (może byc wiecej) które przydają sie na impreze. Moga to być takie których słowa każdy podświadomie zna albo są doskonale dopasowane do imprezę z alkoholem;)
To mi sie przyda bo akurat szykuje impreze, wiec wazna jest wasza szybka reakcja:)
Jak na imprezę z alkoholem to pewnie skończycie na disco polo. xD
Tytuły:
Rozbiesz się (nie wiem, czyje to)
Toples - Straciłaś cnotę
Generalnie większość piosenek Toples xD
A ja lubię ostatnio tańczyć do Flo Rida 'Low' i Missy Eliot 'Shake your pom pom' xD
Tak mi się zdaje, że te dwie piosenki powinny obowiązkowo być ;D
I... może Wyclef Jean 'Dance like this'? No sama nie wiem w sumie ^^ Bo jeśli jesteś nastawiony na techno to to odpada....
_________________ - Po co Ci był ten rewolwer? - spytał.
- Abym mógł ufać ludziom.
Pomieszaj co niektóre klimaty. Electro,Dance,Hands up z kilka wolnych nutek Ostatnio jak prowadziłam impreze to tak zrobiłam Ludzie się świetnie bawili
_________________ ''Nie chcesz tracić życia to się zmień... Bo tak naprawde tylko od Ciebie zależy jak wygląda Twoje życie'' ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1595 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 16:44
Cici napisał/a:
Bardzo dobrze pije się przy nowym albumie Amy McDonald ;>
Nie wiem, jak się pije, ale koncert w Trójce był całkiem przyjemny.
Podobno ludzie dobrze się bawią przy Step up'ie. Albo zapodaj Rubikowskie ballady tudzież Feel'owskie klimaty. To chyba wszyscy znają.
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
I... może Wyclef Jean 'Dance like this'? No sama nie wiem w sumie ^^
Dlaczego niby nie wiesz, kawałek się nadaje jak najbardziej ;]
Do tego można wziąć ostatni singiel Madonnę, wyciąć wokale Madonny i zostawić tylko Justina i jest słoooodko. Znaczy biście.
Ogółem Justin się nadaje, mnie się osobiście bardzo dobrze przy tym bawi. I'm bringing sexy back... yeah! ;>>>
Żeby było apogeum dobrego popa to jeszcze Michaela Jacksona i jego Billie Jean czy Wanna Be Startin' Somethin'.
Jakieś siakieś reggae dla lajtu puścic (jakiekolwiek, większość się od siebie niezbyt różni). Do tego obowiązkowo Natural Dread Killaz - Biba :F No i ludzie lubią Jamala, zwłaszcza "Policeman".
Zarzuć jeszcze M.I.A., jakiegoś szybszego rocka do poskakania... pełna inwencja, co ja ci tu będę truł.
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 80 Skąd: Tychy
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 19:04
O tak NDK wymiatają!
Cytat:
To jest biba, biba! Nie siedź dłużej tylko głową kiwaj kiwaj!
Ja jako DJ z doświadczeniem, to mogę powiedzieć, że na dobrej imprezie powinna być muzyka zróżnicowania, bo każdy słucha czego innego. Pomieszaj trochę dobrego electro, popu, hip-hopu (tzn lepiej rapu) regge i może trochę disco polo. Impreza będzie się kręciła! Tylko nie zapomnij o tych zakochanych, co jakiś czas wolny smutas może być, hmm... może Apologize?
Ooo właśnie, jak napisał Cici, może Justina? Ja osobiście lubię `Losing in my way` .
Jeśli chodzi o te popowe, bardziej spokojniejsze to może jakieś piosenki Leony Lewis? Chociażby 'Bleeding love', bo to zna już chyba każdy.
Albo The Kooks `She moves in her own way`
A jeśli mówimy o czymś wolnym, do poprzytulania to Lifehouse `You and me`. Jest taka... mmm xD
Dobra, bo jak tak sobie zacznę przypominać to nie skończę ^^
_________________ - Po co Ci był ten rewolwer? - spytał.
- Abym mógł ufać ludziom.