To już nie jest Gosia A. tylko Pearline (czy jakoś tak ^^).
Piosenka o jakże oryginalnym i niepowtarzalnym tytule `You can dance` jest dla mnie po prostu jakaś taka... nieudana .
_________________ - Po co Ci był ten rewolwer? - spytał.
- Abym mógł ufać ludziom.
Gosia Andrzejewicz nie dość, że nie ma za grosz talentu to jeszcze mnie wkurza swoim wysokim mniemaniem o sobie. Kim ona jest? Jakąś gwiazdeczką jednego sezonu, zagubioną dziewczynką i idolem dwunastolatek? I to niektórych dwunastolatek, bo niektóre mają gust. Śpiewa, jeśli to można tak nazwać jakieś denne piosenki i uważa się za wokalistkę? Jest śmieszna i myślę, że w gruncie rzeczy nieszkodliwa. Bo jej "kariera" nie potrwa długo, to pewne.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1225 Skąd: Od mamy
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 14:54
urke93 napisał/a:
Gosia Andrzejewicz nie dość, że nie ma za grosz talentu to jeszcze mnie wkurza swoim wysokim mniemaniem o sobie. Kim ona jest? Jakąś gwiazdeczką jednego sezonu, zagubioną dziewczynką i idolem dwunastolatek? I to niektórych dwunastolatek, bo niektóre mają gust. Śpiewa, jeśli to można tak nazwać jakieś denne piosenki i uważa się za wokalistkę? Jest śmieszna i myślę, że w gruncie rzeczy nieszkodliwa. Bo jej "kariera" nie potrwa długo, to pewne.
urke93, wdech i wydech
Ta pani nie ma nic do powiedzenia, to też śpiewa o niczym.
Prawda czyni ludzi dojrzałymi. Prawda jest fikcją, zatem dojrzałość również nią jest. Możesz tłumić sugestię, autosugestii się nie wyzbędziesz. Zawsze odnajdziesz mniej lub bardziej infantylnych od siebie.
- Kapeć
Nieistotne jest to co powiesz, ale jak inni to odbiorą.
Z tym, ze na samym początku mówiono to samo, a na rynku siedzi już z 3 lata. Wydaje mi się, że jej kariera jednak tak krótko nie potrwa, wszak dwunastolatki mają duże zapotrzebowanie na puste i banalne teksty, przy których słuchaniu mogą sie poużalać nad tym jak to serce im krwawi, bo ukochany odszedł do jej przyjaciółki. No ale na szczęście jest jeszcze muzyka panny Andrzejewicz, bo przecież "Gosia je rozumie".
_________________ - Po co Ci był ten rewolwer? - spytał.
- Abym mógł ufać ludziom.
Ma piękne, spokojne piosenki. Polecam zakochanym. Teksty piosenek są bardzo pomysłowe, bardzo mi się podobają. Lecz samej piosenkarki nie lubię. Za bardzo wredna i arogancka ;/
_________________ Czas nie leczy ran, a przyzwyczaja do bólu...