oj dobra
nie przesadzajcie kurde jedni smieją sie z tego HG inni z K44 więc kurde w czym jest problem, no ale nie mów że HG jest hip-hopolo. czym w takim razie jest dla ciebie jeden 8 L albo werba czy jak to sie tam... ??
Nigdzie nie pisałem, że HG to hip-hopolo. To jest po prostu szajs. I nie wiem, czy jest jakiś fan rapu, który będzie się śmiał z K44 - chłopaki po prostu potrafią/fili rapować i mieli na to pomysł! Prekursorzy polskiego rapu. Z tego nie można się śmiać. A HG? Ciągle o tym samym i to w dodatku słabo. Wilka wolałem w Moleście.
HG jest wporządku dla odpowiednich osób.. niestety teraz nastała mega bania na texty miedzy innymi z HG.. mozna spotkac małolata 14 letniego, który wypisuje, ze jebie policje i tylko Bog moze go sadzic.. jak cos takiego czytam to przeciez beka jak mało co, generalnie cała nagonka na jebaniu policji i jaraniu zioła robi HG, ja osobiscie nic nie mam do ich muzyki ale nie wszyscy powinni ich sluchac
_________________ żołnierze idealni pod folią wszyscy sterroryzowani
I nie wiem, czy jest jakiś fan rapu, który będzie się śmiał z K44 - chłopaki po prostu potrafią/fili rapować i mieli na to pomysł
To w ogóle tak da się ?? Być fanem Rapu i przyczepiać się do Kalibra ??
clbsPrawda napisał/a:
Prekursorzy polskiego rapu.
Wespół ze Wzgórzem i Liroyem. Z pewnością są jednak prekursorami Psycho Rapu w Polsce.
clbsPrawda napisał/a:
A HG? Ciągle o tym samym i to w dodatku słabo
Dokładnie.
Liliem napisał/a:
heheh nie wiem lepiej ale skoro mówisz ze wszystkie piosenki sa o jednym to sie mylisz
Tutaj użyta była chyba lekka ironia. Tematyka wielu utworów jest bardzo pokrewna. Tak jak w przypadku Małolata, ten praktycznie w każdym kawałku musi wspomnieć że handlował albo w przypadku Onara, który chyba tylko o blokach potrafi nawijać.
Jeżeli o mnie chodzi głownie lubuję się w twórczości Eldo, Ostrego, Piha, Łony, Fisza oraz wielu wielu mniej znanych wykonawców z podziemia.
HG jebane wiesniaki. wspolczucia dla fanow. posluchajcie podziemia troche oraz takich rozpierdalaczy jak k44, pfk, ostry,pihu, eldo, cale killaz group, 3w.
HG jebane wiesniaki. wspolczucia dla fanow. posluchajcie podziemia troche oraz takich rozpierdalaczy jak k44, pfk, ostry,pihu, eldo, cale killaz group, 3w.
Mi nie musisz współczuć, lubię HG.
_________________ Reconcile one and I love life over immemorial passion which.. Skateboard ; *