alex -C super piosenki a z niemieckiego rocka to np.
Rammstein,
Oomph,
Guano Apes,
Einsturzende Neubauten,
Die Toten Hosen,
Blind Guardian,
Kraftwerk,
KMFDM
_________________ "Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem."
"Przyjaciele nie są zainteresowani burzami, jakie przeżywasz, ale chętnie korzystają z twego okrętu."
Ej, ale to zależy, jaka muzykę lubisz... Bo przecież nie będziesz słuchać Rammstein, jeśli wolisz np. takie "Du hast den schoensten..." - toż to logicznie nie da rady, a nauka powinna być przyjemna. ;D Polecam Silbermond, nie jestem pewna czy gdzieś już tam wyżej nie było wymienione...
_________________ "Choć droga jest bez końca, pozornie bez znaczenia, mniemam, że mam powody, by drogi swej nie zmieniać."
Dajcie biednym chłopaczkom spokój . 3 lata temu coś nagrali, zrobił się szum na rok, ale aktualnie nikt o nich już nie pamięta {poza fankami}.
Ja polecam LaFee.
_________________ Kto ma szeroko otwarte oczy,
temu niekiedy się w życiu poszczęści.
A jeszcze lepiej powodzi się temu,
kto potrafi jedno czasem przymknąć Johann Wolfgang von Goethe
Rammstein szczególnie lubie kawałek Amerika i Bist Du no i oczywiście Du Hast, Feuer Frei, albo najlepiej wogóle posłuchaj ich kawałków bo są naprawde zarąbiste ;D Alex C czasem jak na Vivie leci a nie mam czego słuchac
Pzdro
PS. TH nie tykam nawet przez rękawiczki kijem golfowym przyczepionym do wędki xP.
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 16 Cze 2008 Posty: 53 Skąd: Peru
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 15:47
Die Firma
Bushido
Samy Deluxe
Rapsoul
Tic Tac Toe
Juli
Overground
Fettes Brot
Massive Töne
Muhabbet
Nena
Tokio Hotel
Killerpilze
Rammstein
LaFee [Czy coś takiego.?]
Die Ärzte
Nirvana
Metallica
Oomph
DTH [Die Toten Hosen]
Söhne Mannheims
I takie różne jeszcze.
_________________ ` ... Pamiętasz o co walczyłeś, co mocno kochałeś, czego nienawidziłeś? ... `
Z niemieckich zespołów najbardziej lubię Guano Apes (chociaż w sumie większość ich piosenek jest śpiewana po angielsku ). Czasem posłucham również Rammsteinu.
_________________ Bez gwiazdy nie ma jazdy... MERCEDES-BENZ
"Czy ty wiesz, że pozory często mylą?
Ludzie przed byle gównem czoła chylą"