Wysłany: Czw Gru 13, 2007 00:29
Masz rację, szkoda że to koniec. Nigdy nie byłam na koncercie Pidżamy, a tak bardzo chciałam... No i się, niestety, nie doczekam.
Tyle dobrego, że nagrali kilka wspaniałych płyt - dzięki temu nigdy nie zginą
_________________ "Tylko niekiedy szczęście bywa darem,
najczęściej trzeba o nie walczyć."
chciałam zauważyć, że zawieszają oni swą działalność a nie kończą -.-
poza tym zostają jeszcze Strachy na Lachy z Grabażem, więc aż tak źle nie jest, póki co macie trochę płyt do słuchania ;] bo to przecie nie jednoalbumowy band ;p trzeba zawsze znaleźć tą pozytywną stronę
ja mam miłe wspomnienia z kwietniowego koncertu PP i tym się cieszę i za stara już jestem na obijanie się w pogo ;P i dostawania łokciem w oko od takiej zbuntowanej 14
no i prawdziwych punków już nie ma, ale to chyba nie temat na taką rozmowę ;P
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 484 Skąd: Fraustadt
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 19:43
punkrocker napisał/a:
Co sądzicie już o tym nieistniejącym od dziś zespole
Uwielbiam. Szkoda, że się zawiesili. W sumie to muszą sobie zrobić (dożywotnią) przerwe Nagrali wiele pięknych i wartościowych utworów, które są dla mnie cholernie ważne, mam z nimi mnóstwo wspomnień.
punkrocker napisał/a:
Szkoda że to koniec
Ale na zawsze pozostaną w pamięci fanów. Jedyne pocieszenie.
innocenceisbrillant napisał/a:
Udało mi się być na ich ostatnim koncercie przed zawieszeniem.
Mmmmm zazdroszcze tego ostatniego koncertu! ja byłam we wrześniu, też było bosko. Ta atmosfera, która towarzyszy jedynie takim legendom muzyki jak PP, ehh no co będe pisać nigdy nie zapomnę.
Kasieenka napisał/a:
Pozostaja nam jeszcze Strachy na lachy , ale .. to juz chyba nie to samo
Niby nie. Jednak najważniejszy element jest: głos Grabaża;)
Pomogła: 3 razy Wiek: 20 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 289 Skąd: z Camelotu :)
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 13:57
ja uwielbaim pidzamke:)sa ponadczasowi...nie umra poki my ich pamietamy...nie wiem jak to do konca jest z tym koncen or nie koncem zespolu ale wiem ze grabaz mial cos w rodzaju dolka interpretacyjnego no i uwazal ze nie moze zrobic niczego nowego bo fani wymagaja od pidzamy tego co graja od lat a on mial zapedy na muzyke grana aktualnie przez strachy na lachy...lubie oba te zespoly...co prawda bez watpienia PP dystansuje juz na stracie SNL...do teraz nie moge wybaczyc grabazowi tej jego przerobki "filmu o koncu swiata"...no ale...jesli teraz grabazowi lepiej...to chyba jest oki:)
_________________ "chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady"
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 21:01
iq1000 napisał/a:
"Dzień dobry, kocham cię, już posmarowałem tobą chleb..."
ale ale... to tekst piosenki Strachy na lachy:D
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus