Wiek: 19 Dołączyła: 25 Lut 2007 Posty: 10 Skąd: z bardzo daleka...
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 00:09
Adam71989 napisał/a:
ale mi sie nie podoba.Moim zdaniem jest to wrecz kiepski gatunek muzyki.Wystarczy w swojej "piosence" uzyc slwo kluczy(matka,bieda,ulica) i juz jest hit Troche to po prostu smieszne. No i trzeba dobrze umiec narzekac.Oj tak...A wszyscy z tych calych hiphopowcow to wychowani w "brudzie", teraz rozbijaja sie furami i kozystaja z zycia.Zamiast narzekac moze by cos tak dla innych zrobili??
no spoko skoro wolisz sluchac jakis smutow kitow!!
oni przynajmniej mowia o zyciu, a nie jak inni np. widzialam orla cien, o fest
skoro nie lubisz tej muzyki nie wypowiadaj sie na ten temat
skoro nie lubisz tej muzyki nie wypowiadaj sie na ten temat
no ale czemu ma się nie wypowiadać? przynajmniej powie co sądzi o hh i dlaczego go nie lubi. ja osobiście też uważam, że to o czym są piosenki staje się nudne. ileż można powtarzać jak to komu jest źle. każdy ma prawo do swojej opinii i tyle. ot.
btw. z hh to jeszcze PFK i Pokahontaz lubie .
_________________ "Hey, hey. I saved the world today... Everybody`s happy now..."
ja slaucham najwiecej rapu
od wielu lat uwielbiam Eminema
lubie takze 50cent, Sido, Flera
a z polskich to hmm... Peja, OSTR, Paktofonika no i przewaznie sama klasyka pl hh
A ja słucham tylko rapu . Nie wiem, po prostu mi się to podoba . I tyle . Czuje klimaty xD
Ale wiadomo, że nie jest tak, że gdy usłyszę jakiś pop to mówię że to badziewie . Tylko w większości słucham HH.
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
hm.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hip-hop
też żyje w przekonaniu, że hip-hop to kultura, a rap muzyka:) Ale jak tam kto woli. Słucham tej muzyki od bardzo dawna. Zaczynałam o Rycha;P a teraz:
O.S.T.R. (nuumer jeden )
Molesta
Tede
Borixon
Pezet
W.W.O
POE
Zipera
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4299 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 18:05
Dziś byłam w teatrze i były tam puszczone takie piosenki. Była o ćpaniu i w refrenie było coś w stylu "to skręt pomaga mi", a druga: "każdy ma takie dni , gdy zamknięte każde drzwi". Nie mogę tego znaleźć w googlach, może wiecie o jakie tytuły chodzi?
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 20:47
Hip hop... sama nie wiem czemu tak się nim jaram.
Beastie Boys, Naughty By Nature, Eminem, De La Soul, Roll Deep, NWA, Tupac, Wu-Tang Clan, Nas, z polskiego: K44, Paktofonika (teraz właśnie słucham "Mechaniczną Pomarańczę"), Wzgórze Ya-Pa 3 i Molesta.
Eminem nie powiedział o Polakach że są Żydami. Ta plotka została obalona już dawno - żadnych dowodów.
_________________ 'I don't know why the [automat-cenzura] I'm here in the first place
My worst day on this earth was my first birthday
Retarded? What did that nurse say? Brain damage?
[automat-cenzura], I was born during the earthquake'
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 14:26
Paktofonika
Peja
52Debiec
Kaliber44
Eminem
2pac
Respekt dla tych co tez tego słuchają:D
_________________ "Chciałbym być zawsze niewinny i prawdziwy...
Chciałbym być zawsze pełen wiary i nadziei..."
Hurt
"Parfois j'aimerais mourir...
Pour plus j'aimais te voir ..."
Manu Chao
O.S.T.R; Paktofonika, o! ; DD w ogóle dużo 'zespołów i wykonawców' hh gubi się w tym i zamiast dawać prawdziwy hh wyjeżdża Ci z KoFfFfAnYmI PiOsEnKaMi o MiLoScI O_O
(m.in. Sacrum )