SkipBo, Ale przeciez to Sacrum.. to Mezzzzzo śpiewa(!).. ta?
On nie robi rapu. Gdyby tak wyglądała ta muzyka u nas w Polsce to kiepsko by dosyć było z tą całą kulturą. Mezo to kicha;P
Zresztą wpadła mi kiedyś jego wypowiedz jak leciałam po kanałach i sam powiedział, że rapu nie robi [;
Ja jak już słucham polskiego hip-hopu to to takich wykonawców:
Verba
DKA
Molesta
O.S.T.R
więcej nie pamiętam na razie
Teraz przeżuciłem się trochę na techno.
SkipBo, Ale przeciez to Sacrum.. to Mezzzzzo śpiewa(!).. ta?
On nie robi rapu. Gdyby tak wyglądała ta muzyka u nas w Polsce to kiepsko by dosyć było z tą całą kulturą. Mezo to kicha;P
Zresztą wpadła mi kiedyś jego wypowiedz jak leciałam po kanałach i sam powiedział, że rapu nie robi [;
Hmmm, no to może mi się przewidziało, ale porównując jego kawałki założmy z przed pary lat do tych dzisiejszych, stwierdzam że podupadł. A tak muzyka hh w polsce niestety zaczyna wyglądać, coraz mniej jest wykonawców którzy robią prawdziwy hh.
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 20:00
Królewna napisał/a:
Cytat:
Dawali.
to co jest już nagrane nie zostanie zmienione czyli oni dają rade , dawali i będą dawać (jak dla mnie , bo chodź Magika już nie ma to nagrania są )
Może trzeba to trochę sprecyzować: oni nie dają, bo pfk nie ma, ale za to ich piosenki dawały, dają i będą.
Królewna napisał/a:
Cytat:
Prymitywny jest z zasady.
np. Peja ... myśle że facet jest denny i nie przepadam za nim ale teksty ma dośc głęboki i duży sens życia idzie z nich wyciągnąć .
Kiedy ktoś coś tworzy, potrzebuje samokrytyki i raczej głupio jest wypływać na głęboką wodę z czymś, czego nie jesteśmy pewni. Chyba, że Peja był pewny, że anty-liroy to pożądny diss. Tymbardziej nie lubię
Mnie tam nie interesuje jego depresja; to, że redaktorka, która prowadziła z nim wywiad miała łądną dupę i ile wyda w tygodniu na taksówki. Po prostu.
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 20:43
she, nie wiem czy chciałaś sie pochwalić i nie wiem też o co ci chodzi ale jestem prawie pewna że każdy tutaj wie że hh to popkultura a muzyka to rap tylko każdy wie o co w temacie chodzi i się nie czepia .
Vibe, myśle że Peja jest właśnie wykonawcą co swoje w życiu przeżył i o życiu głównie śpiewa a to że niekótre jego kawałki są o tym co gdzie z jaką panienką robił to chyba nie świadczy jeszcze o tym że jest prostakiem
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 916 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Nie Kwi 08, 2007 21:11
Królewna napisał/a:
she, nie wiem czy chciałaś sie pochwalić i nie wiem też o co ci chodzi ale jestem prawie pewna że każdy tutaj wie że hh to popkultura a muzyka to rap tylko każdy wie o co w temacie chodzi i się nie czepia .
Vibe, myśle że Peja jest właśnie wykonawcą co swoje w życiu przeżył i o życiu głównie śpiewa a to że niekótre jego kawałki są o tym co gdzie z jaką panienką robił to chyba nie świadczy jeszcze o tym że jest prostakiem
Kwestia gustu. Dla mnie to prostak właśnie i tyle.
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
Vibe, Nie pamiętam dokładnej daty powstania anty-liroya, ale było to w cholerę dawno i nagrany jest jeszcze total amatorsko. Zobacz teedysk Peji - Czas przemija. Turbo oldschool. Mam szacunek do gościa, bo potrafi się sprzedać i ogólnie robi wpadającą w ucho muzykę. No i był na ponad 60 wyjazdach, za co również go szanuję.