<_< Sorry,Cię bardzo ale System się nie rozpadł,a zrobił sobie "wakacje"
Ja gościa kocham za wszystko co tylko się da XD To jest tak niesamowicie mądry człowiek.. ;D A co do płyty "Elect the dead" - brak słów. Wszystkie piosenki są porywające,nie chodzi tylko o dźwięk. Serj jest najlepszy!
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 12:01
Dobrze przepraszam za nieścisłość
PS powstal jeszcze jeden zespol . Zalozyli go Daorn Malakian i John Dolmayan, czyli rowniez czlonkowie SOAD. Zepsol nazywa sie Scars on Broadway. SLyszal ktos?
Do Serja mam duży sentyment. 'Elect the Dead' w sumie mi się podoba, ale hmm... za bardzo przypomina mi SOAD, a liczyłam bardziej na nową jakość. Chociaż - jak mówię - zła nie jest.
O Scars on Broadway słyszałam, ale jeszcze nie dane mi było zaznajomienie się z ich twórczością.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 580 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 13:50
Penny Lane napisał/a:
Do Serja mam duży sentyment. 'Elect the Dead' w sumie mi się podoba, ale hmm... za bardzo przypomina mi SOAD, a liczyłam bardziej na nową jakość. Chociaż - jak mówię - zła nie jest.
O Scars on Broadway słyszałam, ale jeszcze nie dane mi było zaznajomienie się z ich twórczością.
A ja bardzo lubię tę płytkę własnie z powodu tego, ze przypomina SOAD Co do zespołu to IMO są bardzo nikłe szanse ze sie zejdą, trudno, przynajmniej fajnie grali Z "Elect the Dead" najbardziej mi wpadła do głowy piosenka "Baby".
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4710 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 13:51
Serj... o ile mówimy ze jakiś wokalista ma oryginalny głos, to dla niego to byłoby zbyt pospolite. jego głos jest nie z tej ziemi. Ale co tu dużo mówić, głos taki, jak i pochodzenie( Liban- Bejrut)
_________________ We stand in awe, we've created life
With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 14:01
Uuuups... jeszcze nie słyszałam jego solowego krążka (wiem wiem jestem zacofana). W każdym razie wiem jaki ma głos i podoba mi się Jest dosyć nietypowy
Serj jest świetny. Nie będę się rozpisywać, bo wszyscy wiemy jak bardzo jest świetny
Scars on Brodway zaraz sobie posłucham i będę wiedziała.
A jeśli chodzi o SOAD to bardzo lubię, ale boję się, że jeśli się zejdą to już nie będzie to samo.