Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1689 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 12:41
rozkołysz świat napisał/a:
Wystarczy się rozejrzeć wokoło
Można patrzec i rozglądac się przez całe 16 lat i nic nie widzieć, tylko dobrych, czasami tych złych kumpli.
Niekiedy bycie singlem też może być uzależnieniem.
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Gdzie są moi przyjaciele?
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Czy gdy go nie macie to jestecie takie zdesperowane i niewiecie co macie robic ?
Dopóki nie miałam,nie było problemu. A teraz? Usycham z tęsknoty,tak strasznie mi Go brakuje!
_________________ "Witaj tak jakbyś pierwszy raz witał
Żegnaj tak jakbyś widzieć już nie miał
Żyj życiem jakbyś miał już nazajutrz
Ze śmiercią twarzą w twarz stanać"
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1234 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 01:40
Jeśli są to jest dobrze A jeśli ich nie ma to nie jest najgorzej Nie odczuwam jakiegoś braku i pustki
Jednak uważam, że nie ma imprezy bez chłopaków Z nimi tak jakoś inaczej xD
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Naprawde uwazasz ze to jest najgorsze uzalezhnienie?! Ze dziewczny sa zdesperowane jak nie maja chlopaka?! Czy ty wiesz jak zdesperowani sa ludzie np. uzalenieni od heroiny jak jej nie maja?? Od narkotykow czy alkoholu mozna umrzec! Na tym forum jest szatanica uzaleniona od herbaty a ty mowisz o chlopakach? Obawiam sie ze nie znasz zycia kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: Pon Lip 30, 2007 22:53 ]
a wlasnie.. bo ja znam zycie...
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 23 Lip 2007 Posty: 188 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:57
Szczerze powiem ze z chlopakie jestem 3,5 roku i nie wyobrazam sobie ze ktoregos dnia nie bede mogla sie do niego przytulic czy dostac od iego buziaka.... Uzaleznienie?
_________________ Sie jara od nocy do rana to trawa ;]
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 23:37
Ja jestem emo kidem i mnie nikt nie pokochaaaa DDD:<
Zresztą ja prakrycznie nie mam nikogo i nie zachowuje sie jak jakaś rąbnięta lalka która wpadłaby w rozpacz bo nie ma chłopaka albo nawet przyjaciela
_________________ Lubie film AVP i co z tego? Nie czepiajcie sie mnie tylko dlatego, że lubie kosmitów i nie pisze o np. chłopcach, tusz czy błyszczyk, nowa moda albo nie moge sobie znaleźć chłopaka.