Taaaa...jest fajnie do momentu póki nie obrzygają się i nie leżą gdzieś w trawie..
Ale przecież nie każda dziewczyna upija sie do takiego stopnia.. Owszem są i takie, ale wkońcu to ich sprawa co robią i jaką przez to wyrobią sobie opinie..
Ale są też dziewczyny, które potrafią pić.. Mogą sporo wypić, a mimo to normalnie sie zachowują, gadają, nie zgonią i nie robią z siebie pośmiewiska..
Zreszta i dziewczyna i chłopak najebany jak świnia wygląda i zazwyczaj zachowuje się żałośnie.. ale kto powiedział, że chłopak może pić a dziewczyna nie.. niby czemu? bo jej to nie pasuje, bo nie wypada?.. pff..
Ja się raz nawaliłam u brata na osiemnastce, teraz już nie dotknę alkoholu. Człowiek uczy się na błędach... Jeden raz czy dwa można się opić, ale trzeba wyciągnąć z tego morał.
Popieram!!!!!
Też się raz upiłem! I potem przez dłógi czas nie chciałem pić... Potem znów mnie drógi raz namówili i to na głupia wóde... I też się nieźle upiłem ale na szczęście wiedziałem co robię i wszystko pamiętam itd! Ale teraz wiem że Wódki nie pije... Jak już to piwo bo wiem ile mogę wypić!
hmm... ja tam lubię sobie wypić z dziewczynami ...
Nie uważam ,że dziewczyny nie powinny pić.
Każdy powinien mieć granice... wiedzieć w jakiej sytuacji może więcej.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Ale na męszczyzne nie zwraca się tak uwagi jak się najebie jak na kobiete!!!
I tak samo kobieta musi się tutaj bardziej szanować niż męszczyzna!!!
Pomyśl że widzisz nawalonego chłopaka gdzieś tam... Nie zwrócisz mu wiele uwagi! A jak widzisz dziewczynę nawaloną to pujdziesz zobaczyć co z nią, dlaczego się nawaliła... No i zapewne (przynajmniej ja) chciał bym jej jakoś pomóc, pobudzić i zaprowadzić do domu... Czy coś... Zależne od sytuacji!!!
Pomogła: 5 razy Wiek: 18 Dołączyła: 11 Maj 2008 Posty: 125 Skąd: Mazury
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 09:49
Nie rozumiem Was!
Chłopakom można pić a dziewczynom już nie?! Zyjemy w XXI wieku!
Nikt nie powinien się upijać do nieprzytomności. Nie ważne czy to chłopak czy dziewczyna!
Jak chłopak się napiję i go prowadzi 5-ciu to i tak się z niego śmieją bo jest to żałosne... A jak dziewczyna idzie taka pijana to jest to samo...
Głupotą jest gadać, że dziewczyna się wtedy nie szanuję.
Pozdrawiam.
_________________ Bądź takim, abyś nie musiał czerwienić się sam przed sobą...- Wiktor Hugo
Moim zdaniem każdy może pić, ale kobiecie mniej wypda się upić.... nie no sory, ale jak widze dziewczynę 16 lat leżacą gdzieś za wszytkimi, obrzyganą, a wcześniej pewnie latała pół naga, bo w końcu takim ludziom nic nie zależy, jeśli już nie wiedzą co robią... dla mnei to przykre, że dziewczyny doprowadzają się do takiego stanu, i jak już ktoś wcześniej zauważył: kobiety powinny się szanować, i nie wmawiajcie mi że z mężczyzną jest tak samo bo nie jest!! Nikt o meżczyźnie nie powie, że jest s*ką dzi*ką i że się kur*ił na poprzedniej imprezie...
Powiem tak: dziewczyna zarówno jak i chłopak, pić ma prawo, ale picie na umór i do końca - i w jednym, i w drugim wypadku jest żałosne ; )
_________________ She was wearing a skirt and he thought she looked nice
and yes, she didn't really care about anything else
'cause she only wanted him to think that she looked nice and yeah, he did.
ja tam lubie isc na % ze sprawdzoną ekipą kolezanek zeby jakiegos przypalu nie bylo, zazwyczaj dobrze sie trzymam i pozniej musze odprowadzac niektore do domu zeby nic im sie nie stalo;/
_________________ lepiej być królową przez jedną noc niż nikim przez cale zycie...
Ja pije, ale znam umiar (albo mam mocną głowę, bo na ogół wszyscy leża gdy ja bym sie jeszcze napiła, ale nie istotne xDD)
Jak już czyje że mi się w łepetynie trochę kołuje to koniec
Az do momentu gdy nie poczuje ze już ok nie pije
Jeszcze nigdy sie nie upiłam, a pijam często
Pewno mnie zaraz ta większa cześć zbeszta bo mam 15 lat, ale taka teraz patologia nam rośnie w tym kraju ^^
_________________ Jeśli nie stać Cię na pochwalę drugiego, nie wspominaj o sobie [Rene Descartes]