Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 354 Skąd: z kapusty
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 20:36
Cayman napisał/a:
A ja mialem przerąbane 2 miech temu chcialem sobie kupic piwkoo noo i poprosilem kolesia pod sklepem a okazalo sie ze to policjant w cywilnym noo i mialem przerabane
uu, i co?
można zawsze podrasować sobie legitymację
_________________ Łajza i nic więcej
Już nie czuję, nie czuję jak to śmierdzi
Klina klinem jak najprędzej
To jest coś co jeszcze trochę kręci
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 16 Cze 2008 Posty: 52 Skąd: Peru
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 12:39
Po co tak od razu wariować. ;p
Podejść do pierwszego lepszego żula pod sklepem i poprosić. Za piwo wszystko zrobi. Nie raz z ekipą tak robimy jak nie ma odpowiednich osób...
_________________ ` ... Pamiętasz o co walczyłeś, co mocno kochałeś, czego nienawidziłeś? ... `
jo, najlepiej dowod tymczasowy babka zobaczy, ze masz dowod to nawet nie patrzy na date urodzin
Opcja z zulem jest dobra, dasz gosciowi 2 zl to ci rece bedzie calowal
Kiedys bylismy na wycieczce w gorach, ale tam to zuli nie widzielismy za bardzo, to wlasnie sie pytalismy kazdego kto wygladal sympatycznie czy by nam nie kupil 2x 0.7
Hehehee, ale pompa byla
ahahaha
Po co dowodów, po co żul? wchodzi się i się mówi, że chce taki i taki i koniec. Nigdy nie miałem problemu z kupnem alkoholu w wieku 14 lat kupiłem kumpla wódkę, no problem.
Tylko trzeba wyglądać na poważnego i z twarzy być trochę dorosłym a nie jak dzieciak...
Też mi problem, wchodzę do sklepu kupuje i idę wypić:P
a gdy znajdzie się już jakiś pedał który chce dowód to idę po kumpla lub wciskam kit że zostawiłem dowód w domu i nie chce mi się wracać
_________________ Przesiąknięty dźwiękiem jak mój pokój dymem
Zrozumiałem z wiekiem, że się taki urodziłem
Pierwsze audio Grundig i słuchało się wszystkiego
Później z dźwięków dżungli wyłowiłem coś dobrego
Z tego dalej ewolucja manier
Też mi problem, wchodzę do sklepu kupuje i idę wypić:P
a gdy znajdzie się już jakiś pedał który chce dowód to idę po kumpla lub wciskam kit że zostawiłem dowód w domu i nie chce mi się wracać
W nie każdym sklepie są tacy 'fachowcy'
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
znam osoby pełnoletnie które wygladają na nastolatków i oni tez nie dorosli by spożywać alkohol?
może...ale większość młodych tz. wieki 14-15 lat wyglądają jak 'sisiole' że się tak wyrażę. Też mam kumpli którzy są pełnoletni i od nich wołają dowód, ale znam wiarę która ma po 16 lat a wygląda jak na 19.
U mnie jeszcze od zeszlego roku wszystko bylo od 16 lat , wszystkie alkohole i papierosy , ale teraz wprowadzili , ze tylko piwo pozostalo od 16 , a reszte przesuneli na "18"
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 23:16
dzodzo1908 napisał/a:
U mnie jeszcze od zeszlego roku wszystko bylo od 16 lat , wszystkie alkohole i papierosy , ale teraz wprowadzili , ze tylko piwo pozostalo od 16 , a reszte przesuneli na "18"
co Ty bredzisz...?
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Pomogła: 2 razy Wiek: 17 Dołączyła: 04 Maj 2008 Posty: 116 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 23:20
tabulator napisał/a:
dzodzo1908 napisał/a:
co Ty bredzisz...?
Dokładnie co ty gadasz.. w jakim ty świecie żyjesz???
_________________ Bo umrzeć to zbyt mały powód , żeby przestać KOCHAĆ ....
mi np kumple kupuja mam takich z 5 a jak ich niema na os to do menela ide daje mu 2 zl na browar i szafa gra albo też istnieje mozliwosc podrobienia legitymacji szkolnej ze niby masz 18 lat.. moja kolezanka ma 16 lat a wyglada na 15 i jej sprzedaja fajki bez problemu troche dziwne;D ale prawdziwe:P
[ Dodano: Nie Cze 22, 2008 01:49 ]
tabulator napisał/a:
dzodzo1908 napisał/a:
co Ty bredzisz...?
moze w anglii mieszka... w angli bylo od 16 ale zmienili na 18