O rany ja siedze 10 h na kompie i wogle ... I nie moge odejsc od Kompa cochwile mnie ciagnie ale ja nie wiem jak wy nie mozecie siedziec bez kompa tak Długo
Wiek: 21 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 120 Skąd: Dębica/Rzeszów
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 00:41
Cytat:
O rany ja siedze 10 h na kompie i wogle ... I nie moge odejsc od Kompa cochwile mnie ciagnie ale ja nie wiem jak wy nie mozecie siedziec bez kompa tak Długo
I Ty się dziwisz, że masz za duży brzuch?! Weź idź już spać lepiej...
_________________ And if you go,
I wanna go with you
And if you die,
I wanna die with you
Take your hand and walk away
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 365 Skąd: z kapusty
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 15:56
a tak w ogóle wszyscy piszą, że uzależnieni nie są, a może się nam tak tylko wydaję
w końcu anorektyczka też nie powie, że jest anorektyczką (90% przypadków;) mówiąc orientacyjnie, z tego co czytałam)
_________________ Łajza i nic więcej
Już nie czuję, nie czuję jak to śmierdzi
Klina klinem jak najprędzej
To jest coś co jeszcze trochę kręci
Pomogła: 6 razy Wiek: 15 Dołączyła: 15 Mar 2008 Posty: 254 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 17:25
szukamnemo napisał/a:
a tak w ogóle wszyscy piszą, że uzależnieni nie są, a może się nam tak tylko wydaję
w końcu anorektyczka też nie powie, że jest anorektyczką (90% przypadków;)
noo masz racje
_________________ Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi,
bo nie jesteś sam...
Nie ma dnia bym nie posiedział chociażby godzinki przy komputerze. Nie wynika to raczej z uzależnienia. Po prostu wiele spraw załatwiam za pomocą internetu.
_________________ Kolejny dzień dzieciak myśl tak by twój cień nie stał się dnem..
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 152 Skąd: z daleka;]
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 19:23
Komputer (czy raczej internet) pomaga mi znalezc potrzebne informacje do szkoly, czesto siedze na przedmiotowych stronach, z ktorych sie poprostu ucze. Nie jestem uzalezniona, gdybym mi ktos zabral kompa na pare dni nie plakalabym (wylabym nie, no zartuje ). Dzieki niemu nie nudzi mi sie w nocy gdy nie moge spac
_________________ "Kochaj żeby żyć i żyj żeby kochać"
Chyba jestem...cały dzień jest włączony. Nie korzystam z niego tylko jak sie uczę lub odrabiam lekcje. Mam zamiar troche to zmienić...zobaczymy jak to bedzie ;p
Stanowczo za dużo czasu spędzam przed komputerem, ale nie sądze żeby to było uzależnienie.
Po prostu niemam innych ciekawych zajęć, ale kiedy chcę to potrafię nie usiąść do kumputera przez nawet 2 dni .
Sądze że człowiekiem uzależnionym od komputera jest osoba która niedba o ortografię i np zamiast który, pisze ktury itp.
Był taki moment że byłem uzależniony, grałem w tibie okolo 10 godz. dziennie, nie używałem interpunkcji i po prostu byłem "Dzieckiem Neo", ale chyba teraz tak nie jest .
Ja też nie jestem uzależniony ale lubię siedzieć przy kompie jak niema nic do roboty brzydka pogoda czy coś, jak jest lato to bardzo rzadko siedzie przy kompie a nie wspomnę o wakacjach to wtedy wogóle nie siedze przy kompie ;]
_________________ Czas na Freerun, czas na wolność ;]
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 51 Skąd: krk
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 18:10
mysliwy195 napisał/a:
Sądze że człowiekiem uzależnionym od komputera jest osoba która niedba o ortografię i np zamiast który, pisze ktury itp.
Był taki moment że byłem uzależniony, grałem w tibie okolo 10 godz. dziennie, nie używałem interpunkcji i po prostu byłem "Dzieckiem Neo", ale chyba teraz tak nie jest .
Ja tam nie widze związku. Bez sensu jest to co mówisz.
Jestem uzależnony. Około 5h dziennie;) i jest mi z tym dobrze.