Fakt, dużo siedzę przy kompie. Ale nie przestaję wychodzić ze znajomymi i tak dalej, tylko dlatego, że wolę posiedzieć przed monitorem. To chyba nie jest uzależnienie ;p Mam nadzieję ;]
Ja musze codziennie usiąść do kompa bo inaczej wixuje a jak juz usiade to na 2-4h. moja mama mnie wyzywa ze nic nie robie ale ja juz nie umiem zyc bez mojego kompa. ale ja siedze na gg caly czas nie gram w gry bo jak juz zaczne to potem nie nadazam grac i odpisywac a poza tym nie lubie gier
Mój brat (ma 8 lat) i jak nie usiądzie do kompa w ciągu dnia to ma napady furii i różne bardzo agresywne zachowania, nie było może w tym nic złego gdyby siedział w internecie, coś czytał pisał z kimś, ale on siedzi tylko i pyka w gry typu CS, GTA, (nie powiem ze mi sie to nie podoba ale ja wyuchodze na dwór z kolegami) Ostatnio nie grałem i wogóle nie siedziałem przed kompem jakiś tydzień i świetnie się z tym czułem, bez kompa można żyć. SERIO !
Jasne, że jestem Jak któregoś dnia nie wejdę do neta i nie posprawdzam sobie wszystkich stronek (nk, last.fm, myspace, onet, pudelek, forum...) to świruje
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Moim zdaniem to, że mnóstwo osób, które włączą komputer od razu po powrocie ze szkoły i wyłączenie go późnym wieczorem już jest warte zastanowienia.
Chociaż ja ostatnio zaczęłam gustować w książkach.
_________________ Popatrz wstaje nowy dzień.
Znowu mamy szansę odkryć sens tych brzmień.
jestem uzależniona i wiem o tym.. rano o 7 muszę na 30 min siąść inaczej w sql czuje się jakoś inaczej?.. Po szkole odruchowo włączam kompa i siedzę do wieczora
Coś mi się zdaje że jednak jakieś uzależnienie od kompa mam... Niedziela jak każda inna wstaje ok 11:00 włączam kompa i siedzę aż nie usnę nad klawiaturą...
_________________ Przesiąknięty dźwiękiem jak mój pokój dymem
Zrozumiałem z wiekiem, że się taki urodziłem
Pierwsze audio Grundig i słuchało się wszystkiego
Później z dźwięków dżungli wyłowiłem coś dobrego
Z tego dalej ewolucja manier
Uzależniony? No raczej. Zleży też co kto robi na kompie. W gry gram rzadko ale zawsze coś sobie kminie a to słucham muzyki a to czytam coś w necie albo jakiś filmik obejrzę na youtubie. Nie lubię gdy wracam ze szkoły i dowiaduję się że komp nie działa wtedy cały dzień mi się pieprzy bo męczy mnie ta świadomość że coś jest nie tak z kompem i będę go musiał formatować albo co najgorsze popsuło się coś technicznego (np: skopcił się zasilacz).
Komp to fajna sprawa i umarł bym gdyby nagle zniknął.
Niestety ale nałogowiec, laptopa zabieram nawet na wakacje itp, w roku szkolnym komp rano przynajmniej 30min, jak przyjde do juz odruch ze wlaczam... siedzie tak np 15-20 z jakimis tam przerwami typu np obiad, pozniej torche z rodzica mi np 22-4 w nocy... a teraz w wakacje to non-stop... =/ no ale dobra, zaczelam troche czytac i czesto wychodze xP
_________________ " Ten Cie kocha, przez kogo płaczesz "
Jak mam możliwość to gram trochę tam:P
Często minie parę godzin i wydaje mi się, że dopiero siedzę godzinkę:D
Ale jak bym miał siedzieć od 7 rano do 20 to bym nie dał rady, nie mam obsesji na punkcie komputerka.
Siedzę bo lubię:D
Znacie chyba ludzi, którzy grają w gierki typu: Ogame, Ikariam i te wszystkie tam dużo ludzi świruje:D. Znam własnego brata, który od północy do 12 siedzi, 2 godzinki przerwy i znowu na kompa, a o 20 spać:D idiotyzm:p