Jeżeli już to Lecha, Heinekena albo Carlsberga.
Jak mam ochotę to jakiegoś Reddsa czy Freeqa.
Albo Okocimia Mocnego.
Ale ogólnie to piw nie lubię.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
zaleeży jaki mam humor i na co mam ochotę i oczywiście ile mam kasy [uroki studiów]
nie mam ulubionego. lubię - dębowe mocne, tyskie, łomże wyborową, żubra, warkę.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Żuberek jest spoko
na drugim miejscu u mnie jest Tyskie
Kiedyś piłam co popadło - nie patrzałam na markę. Teraz jakaś wybredniejsza się zrobiłam. Niczego prócz Żubra nie tknę. Heineken - nie wchodzi. Na sam widok Tyskiego odechciewa mi się pić. Żadne Specjale czy Warki nie wchodzą w grę. W ostateczności mogę Carlsberg'a lub Harnasia obalić. Najgorsze piwo, jakie dotąd piłam: Pilsner. Na samo wspomnienie robi mi się niedobrze.
_________________ Słowem do krwi - jak tasakiem w głowę!
O, słowa! Słowa ostre i złote!
Słowa prężne i drapieżne,
Jak lwy! Jak lwy!
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 82 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 17:47
Niestety tylko Volt, bo tanie, ale to siki są i nie polecam. Zresztą kwestia gustu.
_________________ Najpiękniejszy mój świat, najpiękniejsze dni, zostawiłem tam kolorowe sny. Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak, będę leciał co sił tam gdzie moje sny.
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 10:27
Ostatni raz piłam..wczoraj .;] Żuberki. ;]
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.