Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 151 Skąd: się biorą dzieci? xD
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 09:41
retsuz napisał/a:
Ja tam wole zimną wódke ;D
HeH Naprawdę lubisz wódkę? xD Ja piję, bo łapie szybciej ;] zreszta jak wszyscy
_________________ Jonathan Carroll — Białe Jabłka (Wielkie, głębokie "może")
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 151 Skąd: się biorą dzieci? xD
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 10:35
Yhyym;] Drinki są super ;P Coraz to nowe coraz to lepsze, a piwo stoi w miejscu xD:P
_________________ Jonathan Carroll — Białe Jabłka (Wielkie, głębokie "może")
"Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi."
Nie ma to jak 15- 17latki wypowiadający się o alkoholu..
Elita nicości..
Brawo! Za kilka lat będzie Wam wstyd. To, że popijacie to nie jest żaden wyczyn.
_________________ Miłość ma wpisane w siebie cierpienie. Nieuniknione, chociażby przy rozstaniach. Przyjaźń – nie.
(J.L. Wiśniewski)
Ja mam 14 lat i mam ojca alkoholika
Wiem że picie alkoholu jest ZUE
Ale czasem gdy jest trudny sprawdzian to lubie sie odstresować pijąc dwa małe łyczki
dzień przed sprawdzianem
Raz koledzy starsi koledzy próbowali mnie upić ale sie im nie udało
Wypiłem wtedy dwa żubry i nie byłem pijany
SERIO SERIO
_________________ Tylko frajerzy grożą innym, normalni ludzie ostrzegają