Wysłany: Nie Lut 17, 2008 15:22
Mohammed napisał/a:
(...) i 1x w skrytce takiej w toalecie
haha chowasz fajki w toalecie? W miejscu, które każdy domownik codziennie przynajmniej kilka razy odwiedza? Że niby pod latarnią najciemniej? haha, dobry jesteś
Ja to fajki chowałem u siebie w pokoju w pudełku na płyty, a tak dokładnie to pod płytami, pudełko oczywiscie w szafce zamykanej na klucz, a klucz na półce między książkami
Pomogła: 3 razy Wiek: 15 Dołączyła: 12 Mar 2007 Posty: 808 Skąd: Wratislavia
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 22:00
Nie pale, nie pije i nie ćpam. Chociaż słyszałam raz rozmowe rodziców, że chyba zaczną mnie sprawdzać o.O Ciekawe co chcą sprawdzać =.= Przecież nie wali ode mnie papierosami ani alkoholem.
Czy przyłapali Was kiedys rodzice gdy byliscie pod wplywem jakis używek .... lub czy znalezli przy was narkotyki ??
nie, bo nie piję, nie palę, nie biorę narkotyków. to wszystko syf koleżanko. ;]
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
Ja osobiście mam spoko rodziców, a nawet kiedy się ładnie uśmiechnę, to pozwolą mi nalać troszku wina czy szampana do kieliszka Ale to tak na Sylwka, urodziny albo okazyjnie Ale generalnie to mi to nie smakuje
A papierosy i narkotyki? feee.
_________________ Nigdy nie mów nigdy nie wiedząc co Cię spotka... ;]
fu:P źle mnei zorzumiałeś:P ja nie palę i zamiaru takiego nie mam mowię że rodzice smierdzą włąsnie taką popielniczką i ode mnie w zyciu by nie wyczuli
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 499 Skąd: Fraustadt
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 15:21
Tak, i to kilka razy. Rok temu koleżanka dala mi na przechowanie paczke fajek, bo nie mogla ich do domu wziązc. Na całe nieszczęście moja mama znalazla je mojej torebce, na szczeście mi ufa i uwierzyła, że to nie moje. Za druguim razem w szfce znalazła dwie puste butelki po wódce. Już nie piomogło tłumaczenie, że ja tego nie wypiłam
3 razy przyszłam do domu na dxm'ie, 2 razy zbakana.
Już było gorąco, ale wkręciłam im, że jestem chora. Uwierzyli.. ;p
A nic przy mnie nie znaleźli nigdy.. Całe szczęście.
_________________ Prawda jest tam, gdzie jest Jah!
Hallelujah!
Hehe...a mi ile razy fajki zabrali to główka aż boli. No cóż rzucili palenie i wyczóali..uh..paskudny nałóg hehe...narkotyki nieeee...stanowczo nieeee...a alkohol of course 2 razy mnie nieśli do domku xD
ja raz przyszedlem do domu kompletnie pijany.. kolegi urodziny były więc;D i połapali sie rodzice ale nic mi naszczęscie nie zrobili... ja owszem papierosy lubie alkohol też ( nie nałogowo) ale narkotyki w zyciu nigdy!!! ja wychodze z tego zalozenie "Sprobojesz narkotyków zycie zmarnowane"