forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Samokaleczenie...
Autor Wiadomość
ghandi
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lip 14, 2008 15:45   

Booster, pięknie wnioskujesz.;)

Weroniika
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 14, 2008 23:19   

Buuu! Cięcie sie jest straszne...
Co prawda rozładowuje napięcie...
Ale jak byłam w szpitalu to tam była gościara i miała całe 2 ręce pocięte... :(
Dlaczego to robiła?
Żeby nie czuć bólu, bo jak wiadomo ból psychiczny jest bardziej bolesny niż ten fizyczny.

Błagam Was nie tnijcie się... To jest okorpne :/ To i tak nie sprawi, że nie będzie cierpieć...

stelline 
Amator
pretty in pain

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 16:31   

Cięłam się kiedyś, wyrosłam z tego, chociaż bywają momenty i teraz , że mam na to ochotę. No ale cóż. Ma się więcej rozumu. Takie przelewanie bólu psychicznego w fizyczny nie rozwiąże za nas problemów.

Imagination 
Początkujący
`you amaze me

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 21:21   

nie, nigdy.. chociaż miałam taki okres w życiu że gdybym wtedy dostała żyletkę to może nawet podcięłabym sobie żyły [tzw kryzys wieku młodzieńczego xD]

Senkai 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Lip 30, 2008 10:42   

Ja codziennie odcinam sobię po jednej kończynie, ale czuje że to za mało... Nadal nikt mnie nie rozumie! Jestem sam z moimi problemami! Ide się zabić, do jutra.

It's like to be emo ;)

Twoje posty nic nie wnoszą w temat, ośmieszasz i kpisz z ludzi , bezsensowne posty.... Ostrzeżeń miałeś już kilka , dostałeś jednego osta , jeśli Twoje zachowanie na forum nie ulegnie zmianie to możesz sie żegnać bo to że chcesz sobie robić jaja nie bedzie tolerowane !! Ostanie ostrzeżenie
pozdrawiam sorenta

Szeherezada 
Praktykant
Meluzyna

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 13:45   

Nigdy się nie cięłam i nie zamierzam. Niestety moja koleżanka robiła to jakiś rok temu. Wiem jak długo może trwać leczenie się z tego, z bliska widziałam na czym to polega, więc nikomu nie polecam nawet zaczynać.

Hoakina 
Początkujący
Dupa Fryne.

Wysłany: Czw Lip 31, 2008 10:37   

Imagination napisał/a:
miałam taki okres w życiu że gdybym wtedy dostała żyletkę to może nawet podcięłabym sobie żyły [tzw kryzys wieku młodzieńczego xD]

Cytat:

Teraz już jesteś "duża i mądra"?

Jak chcą tak leczyć ból (który ponoć jest obfitych rozmiarów) to niech wezmą siekierę i odrąbią sobie rękę, by owe lekarstwo było adekwatne do ich cierpienia.
Jazda szkiełkiem po łapach to żadne pokłosie...

Angelika 
Początkujący

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 18:30   

nie nie nie n ie ciełam sie

malaczarna17 
Początkujący

Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:05   

Senkai napisał/a:
Ja codziennie odcinam sobię po jednej kończynie, ale czuje że to za mało... Nadal nikt mnie nie rozumie! Jestem sam z moimi problemami! Ide się zabić, do jutra.

ta napisz później :P ciekawe jakie części ciała Ci jeszcze zostały??? hehe :mlotek:

crasher124 
Nowicjusz

Wysłany: Sro Paź 08, 2008 18:58   

do rozladowania napiecia potrzebna mi tylko sciana i pięśc

LiXi 
Praktykant
CzasoUmilacz

Wysłany: Sro Paź 08, 2008 19:45   

Ja się rozładowuje przy muzyce, a jak jestem bardzo zły to się wżywam w grach, zabijając nazistów. :P

"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"

Pinokio 
Początkujący

Wysłany: Pią Paź 10, 2008 20:23   

Oooo, ja czasami też :D na takich starych jak Wolfenstein ^ ^

Samookaleczanie - bzdura... Trzeba być poje...nym, żeby tak spędzać czas, bez żadnego namysłu ciąć się jak sucza. Wiadomo, że problemy są, ale lepiej dać sobie na wstrzymanie chyba ;/

Miałem kiedyś taką znajomą emo, zawsze miała przy sobie żyletkę i groziła mi, że się potnie, jak nie chciałem z nią chodzić. Wyrzuciłem jej tę żyletkę do śmieci i się do mnie nie odzywała przez półtora dnia ^ ^

Pein 
Amator
Lucyfer.

Wysłany: Pią Paź 10, 2008 20:31   

Samookaleczenie jest fajnie np jestem w szkole nauczyciel zaczyna pytać wyciągam scyzoryk albo żyletkę zaczynam ciąć rękę krewka leci idę do nauczyciela mówiąc ze się skaleczyłem o ławkę i czy mogę iść do higienistki ? odp jest zawsze = taa idź bo się wykrwawisz xP .

Lady_Hate 
Maniak
Czarnobiała.

Pomogła: 17 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 20:36   

Boże, jak mnie wk... posty niektórych.
Wy tacy tępi jesteście, że nie rozumiecie, że to k.urw.a nie zabawa, ale poważny problem? :zly: Nie chce mi się cytować postów, które mnie zdenerwowały, bo za dużo ich, ale są osoby, które robią sobie jaja! Nie jestem przewrażliwiona, ale do każdego problemu trzeba podejść poważnie, a nie jak do kabaretu. Ludzie :/

W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji.
Wolę być czarnobiała.

Pein 
Amator
Lucyfer.

Wysłany: Pią Paź 10, 2008 20:41   

Cytat:
Boże, jak mnie wk... posty niektórych.
Wy tacy tępi jesteście, że nie rozumiecie, że to k.urw.a nie zabawa, ale poważny problem? :zly: Nie chce mi się cytować postów, które mnie zdenerwowały, bo za dużo ich, ale są osoby, które robią sobie jaja! Nie jestem przewrażliwiona, ale do każdego problemu trzeba podejść poważnie, a nie jak do kabaretu. Ludzie

Wiem że to jest głupie i z tym trzeba iść do psychologa ale mi to pomaga i dzięki temu czuje sie lepiej tak jak narkoman po narkotykach palacz po paleniu alkoholik po wypiciu paru wódek... robię to kilka lat i będę chyba robić aż nie przetnę jakiejś ważnej żyłki . .

Odpowiedz do tematu