Tak jest najważniejsza jest dieta i jeszcze raz dieta. Z białkiem trzeba uważać bo można przesadzić.
Sterydy typu meta, kreta bierze się w ostatecznośći. Jeżeli zawodzi trening i dieta nie pomaga, to możemy użyć supli. Jeśli suple nie pomagają, to możesz wziąść krete-nie szybciej.
Ćwicze już sporo czasu bez odżywek i sterudów i przyrosty mam spoko.
Dlaczego? Bo mam odpowiednio wyliczony bilans kcal-dieta i trening zmieniany co 3miesiący.
Siła idzie ostro a masa jeszcze lepiej.
Pozdro dla "koksów"
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 20 Kwi 2008 Posty: 602 Skąd: Z czeluści piekieł.
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 15:49
Nie rozumiem jak można to zażywać, niszczy się swoje zdrowie!. Skutki uboczne są poważne, mogą wprowadzić nieodwracalne zmiany, z resztą pisałam o tym na poprzedniej stronie, to sobie przeczytajcie, jak nie wiecie albo jak zamierzacie to wziąć.
_________________ Zobaczyłam Anioła
Miał złamane skrzydło
Kazał mi iść drogą serca
Położył mi dłoń na ramieniu
Otarłam jego łzę
Wtedy poczułam
Jakie jest moje Powołanie...
Nie rozumiem jak można to zażywać, niszczy się swoje zdrowie!.
Można np. na 3 miesiące ale nie cały czas
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
proponuje kreatyne + białko albo thermo speed extreme do zbicia masy jesli zalezy ci na rzeżbie a napewno to mowie kreta i thermo
_________________ When you're down and troubled, and you need some love and care, and nothing, nothing is going right. close your eyes and think of me, and soon I will be there, to brighten up even your darkest nights
Bez sensu, to co powiedziałeś. Po co pchać w siebie kretke na rzeźbie
Po to zeby nie "spalic" miesni.Kriss, dobrze mowi, najczesniej wybiera sie krealkalyn do tego typu cyklow. Jednak ja bym wolal zamiast kretki, jakis antykatabolik np: BCAA ktory rowniez przyczynia sie do spalania tluszczu.
Testowałem to na sobie i robie to dalej i wierz mi efekty są ale tu trzeba naprawde cwiczyc a nie siedziec przed kompem i pisać na nastolatkowie.com.pl tak jak ja teraz <rotfl>
_________________ When you're down and troubled, and you need some love and care, and nothing, nothing is going right. close your eyes and think of me, and soon I will be there, to brighten up even your darkest nights
Ale maci problem ja piernicze.... chce chłopak brać sterydy to niech bierze on zapytał się co mu polecacie a nie ,,odradzajcie mi''.
Kriss napisał/a:
Testowałem to na sobie i robie to dalej i wierz mi efekty są ale tu trzeba naprawde cwiczyc a nie siedziec przed kompem i pisać na nastolatkowie.com.pl tak jak ja teraz <rotfl>
to idź ćwicz co tu jeszcze robisz... kiedy ty będziesz się mordował aby mieć swoją upragnioną sylwetkę to ja będę już świecił 2x lepszą przed kumplami. Motywację to ja będę miał w tedy gdy zobaczę swoje mięśnie i będę wiedział ze muszę je ,,podtrzymać'' dla tego będę ćwiczył ;] Maniek pewnie też ;]
Normalne, że na krecie muszą być efekty
Mi tam na rzeźbie nie potrzeba chemi. Wystarczy mi odpowiednia dieta wysokobiałkowa i mieśnie są jak gites marines morales.
Wg mnie kreta jest dla ludzi "wygodnych"
EJ Naj lepsze starydy dla chlopa w twoim wieku to : metanabol (ruski) 200 tabsow powinno cie niezle rozwalic powinno ci przyjsc z 3 cm w bicepsie z 8 w klacie i w wyciskaniu na klate z 20 kg
kolejny zapaleniec... brałem sterydy i nie polecam... nie zrobił bym tego juz po raz drugi. okej... wyglądałem i wygladam spoko ale chłopie.. szkoda życia... na specyfiki które zażywałem by oczyscic organizm ze sterdydów poszło mi 2000 zł. i teraz ciągle na odżywkach jade... bo musze, inaczej flakiem bede. nie pchaj sie w to chłopie... radze ci z serca
Najlepszy i najmocniejszy steryd w tabletkach na mase jest ANAPOLON ale po cyklu masz bardzo duże spadki jak juz chcesz wziąść coś to metka dobra by była bierzesz po 4tabsy dziennie po 5mg przez 4tyg. aha i niejesz 4tabsów odrazu tylko 1 tabletke co 4godz. Pozdro :]