mam 17 lat wszyscy mówią mi że jestem dobrze zbudowany ale ja nie jestem zadowolony ze swoich mięśni planuję zażyć sterydy chciał bym się was poradzić jakie są najlepsze jakie są nie bezpieczne acha i interesują mnie tylko sterydy w tabletkach
Sonerezh [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 21:43
Ja powiem tylko tyle: po wszystkich prędzej czy później będą widoczne skutki uboczne. Nie radze brać się za takie metody, znajdź inne. Nie chcę tu prawić jakichkolwiek kazań, tylko co nieco o tym wiem (z przykładu znajomych) i przestrzegam.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1347 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Gru 05, 2007 23:02
Nie mieszaj się chłopcze w sterydy.. ćwicz i tyle ewentualnie jakieś odżywki.. Po sterydach chłopcy mają ograniczone ruchy w łóżku.. no wiesz.. o co biega Twoja dziewczyna będzie nie zadowolona z Ciebie... zastanów się jak to będzie wyglądać jak będziesz kiepski w łóżku .. żadna Cię nie będzie chciała :p
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Ja powiem tylko tyle: po wszystkich prędzej czy później będą widoczne skutki uboczne
Takie jak: pogorszony słuch, pamięć, koncentracja, obniżona potencja, pomniejszone genitalia, wodogłowie, koślawość kolan oraz biegunkę xD Nie wiedzieliście?
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
siema manek ja tam sterydy biore codziennie i nic mi nie jest pala stoi jak zawsze co oni ci *** o lozku dziewczyne az rozrywa a muly mam jak pudzian bierz i sie nie przejmuj im komtarzami im wiecej tym lepiej pozdro strzalka
siema manek ja tam sterydy biore codziennie i nic mi nie jest pala stoi jak zawsze co oni ci pierdolom o lozku dziewczyne az rozrywa a muly mam jak pudzian bierz i sie nie przejmuj im komtarzami im wiecej tym lepiej pozdro strzalka
Nie wiem co przez ten post chciałeś pokazać
Czy swoją głupotę czy swoją nie wiedzę na temat tego co bierzesz a nawet nie wiesz jakie to ma skutki
zgodzę się z tobą że teraz jest dla Ciebie lajcik ale efekty uboczne nie pojawiają się po dniu czy dwóch to powinieneś wiedzieć
_________________ "Prawdziwego lidera poznaje się nie po tym ile razy upada, tylko po tym jak szybko się podnosi"
Sonerezh [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 13:58
krzy36 napisał/a:
uboczne nie pojawiają się po dniu czy dwóch to powinieneś wiedzieć
weź sobie metke wyskoczą ci przyszcze wielkości dropsow na plecach, bedziesz sie pocił 3 razy bardziej niz teraz(krotko mowiac bedzie sie z ciebie cały czas lało) i przez 2 lata bedziesz ladnie wygladal potem sflaczejesz a po 5 latach ci wysiądzie wątroba i w wieku 30 lat bedziesz już starym grubym flakiem polecam!
Już lepiej pomyśl sobie o dobrej diecie + plan treningowy + odżywki jak masz kase.
Wycwiczysz sobie siłe woli i po pewnym czasie napewno zobaczysz efekty jeżeli bedziesz cwiczył systematycznie , stawiaj na jakość nie na ilość.