Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 08:43
nie mam nic przeciwko, byle trzymal sie w bezpiecznej odleglosci. nie chcialbym zeby zbyt naćpany koleś był podczas tańca zbyt blisko mnie... tym bardziej, ze nie wiem jakiej jest orientacji, a po extasy strasznie mozna sie podniecic... niczym zwierze
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1548 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 11:02
tabulator napisał/a:
, a po extasy strasznie mozna sie podniecic... niczym zwierze
Zalezy jakimi Te ' prawidze' owszem wywołują popęd seksualny,ale piguly nie. Latwo odwroznic jest osobę nacpaną tym pierwszym a tym drugim,otóż po extazie ktos coś moze sobie wkręcić np. ze jestes jego dziewczyną/chłopakiem i moze cos wyniknąc z tego nie przyjemnego,taka osoba moze tez wszczynać bójki bo wtedy ma 'duzo siły'. Ale ogólnie mówiąc 'tableciarze' mają wówczas swój świat i to nim się zajmują a nie innymi.
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 12:00
Uhhh,z liscia mu strzelic i z dyski wywalic i po klopocie!
Obleśne i żalosne typy
Żeby się dobrze bawić muszą się "wspomóc"
Bleeeh
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Mam wrażenie, że tak troszkę w niekorzystnym świetle przedstawiłeś tych "tableciarzy"...
tez mi sie tak wydaje.. wkńcu 'tableciarze' to nie muszą być jacys spoceni, naćpani w ch*j kolesie którzy obijaja sie o Ciebie na imprezach.. dużo ludzi bierze cos na imprezach a potrafia sie bawić normalnie i nikomu nie przeszkadzaja.. ;>
rozkołysz świat napisał/a:
wywołują popęd seksualny,ale piguly nie
noo ja często po jakiejs wiekszej ilości piguł mam niezły pociąg do chłopaków.. wielkie 'love' mi sie wtedy włącza.. hehe bekaaa..
rozkołysz świat napisał/a:
ktos coś moze sobie wkręcić np. ze jestes jego dziewczyną/chłopakiem
ogólnie ja tez bardzo często myliłam ludzi.. podeszłam na imprezie do jakiegos kolesia.. gadam do niego bo myslałam ze to mój kumpel a tu nagle.. heh okazało sie, że to nie był on.. jakos tak inaczej sie wszystko widzi..
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1548 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 14:01
Nina napisał/a:
ogólnie ja tez bardzo często myliłam ludzi.. podeszłam na imprezie do jakiegos kolesia.. gadam do niego bo myslałam ze to mój kumpel a tu nagle.. heh okazało sie, że to nie był on.. jakos tak inaczej sie wszystko widzi..
Ja wylalam całe piwo na koleżankę Masakra.
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
ja np. nie lubie gdy na imprezie na ktorej sie dobrze bawie siedzi na krzesle koles na wpol przytomny podpiera sie na kolanach, cos mu sie ciagnie z ust.
no masakra po prostu. kilka pilek robi z ciebie gowno. i po co?
Fest! Akurat po pilach masz ciężko żeby tak wyglądać, to raczej alkusy tak mają... ;]
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 08:52
Bęsik napisał/a:
canz napisał/a:
ja np. nie lubie gdy na imprezie na ktorej sie dobrze bawie siedzi na krzesle koles na wpol przytomny podpiera sie na kolanach, cos mu sie ciagnie z ust.
no masakra po prostu. kilka pilek robi z ciebie gowno. i po co?
Jak ktos umie ćpać,bierze tyle pilek ile potrzeba,a nie za duzo,robil to juz wczesniej,to wcale nie robi z siebie ' gowna ' to tak jakbys sie upił. Jak pijesz piwo i kreci ci sie w glowie tez robisz z siebie ' gowno ' ?
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
_________________ "...Bakanie, popadanie w manię
Życie diametralnie inne niż to na ekranie..."
=-=-=-=-=-=-=-
"... ...kazda przemijajaca chwila jest szansa na nowy początek......"
=-=-=-=-=-=-=-
Biorą nas za ćpunów! zwykłe oczernianie...
=-=-=-=-=-=-=-
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 136 Skąd: Pillandia
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 01:16
Tak czytam i czytam i widzę, że w większości wypowiedzi, głos zabierają osoby mające po 15 lat. Osoby, które w 90% nie wiedzą, co jest właściwie ta bania na tabletach. Tak, przyznaję się, że sam od czasu do czasu żarłem czy to białe serca, dobro & zło, versace czy inne tablety i wiem z doświadczenia, że takie osoby wtedy wchodzą w swój prywatny świat i pozostają w nim, póki nie zejdzie im bania. Bawią się przy tym świetnie. Sa też złe strony tej używki, mianowicie jak już ktoś wspomniał wcześniej, osoba taka może poczuć nagły przypływ energii i chcąc ją wyładować wszczyna bójki. Drugą sprawą jest to, jak piszecie "strzelić w pysk i wyrzucić". Czy wy nie rozumiecie, że "oni - tableciarze" to czysty biznes? Nie ma dyskoteki bez narkotyków, replay: NIE MA DYSKOTEKI BEZ NARKOTYKÓW. Spytacie dlaczego oni są czystym biznesem, otóż chodzi o to, że podczas bani włącza się również pragnienie, a co za tym stoi tableciarz sunie do baru i kupuje coś do picia i tak w kółko wszystko sie kręci. Jeśli chodzi o ochronę to oni sami wiedzą doskonale kto handluje, kto bierze itp. Często się zdarza, że i oni są na tabletach. A dlaczego ich nie wyrzucają?! Sprawa prosta, większość dzisiejszych klubowiczów na czymś się bawi i gdyby tak ich wszystkich powyrzucać, to kluby świeciłby pustkami.
głos zabierają osoby mające po 15 lat. Osoby, które w 90% nie wiedzą, co jest właściwie ta bania na tabletach
Mysle , ze wiekszosc tych osob po sprobowaniu tabsów na dyskotece zmienila by zdanie na ten temat ! I nie przeszkadzal by im widok kolesia na extazie... A taka jest prawda , ze teraz narkotyki sa wszedzie na dyskotekach ... kazdy o tym wie !
_________________ Poczuc energiczny dotyk muzyki !
......
Poczuć zapach światła !