Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 42 Skąd: siE bioRą DzieCi ?!
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 02:04
ja przez pewien czas biłem sie z myslami wziasc czy nie ? nie wzialem pomyslalem ze jak wezme to juz sie nie bede umiał bawic jak do tej pory.. bedzie mi cos brakowało...wezme czyli kolejna nastepna impra bedzie mi sie kojarzyc z pigułami
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 12:21
tOny napisał/a:
wezme czyli kolejna nastepna impra bedzie mi sie kojarzyc z pigułami
bzdura. to tylko od Ciebie zależy jak się dalej potoczy Twoja przygoda z mdma. Nie ma żadnego związku między braniem, a następnymi imprezami. Z takim tokiem myślenia, niedługo będzie pełno narkomanów. :O
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1548 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 14:59
tOny napisał/a:
nie wzialem pomyslalem ze jak wezme to juz sie nie bede umiał bawic jak do tej pory..
eeetam .. ja tam potrafię nie słuchaj tego co mówią inni a tym bardziej nie czytaj bzdur w necie :p po prostu jak już weźmiesz będziesz wiedział jak to jest .. nie bój się od 1 razu się nie uzależnia to nie heroina :p
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
I tu jest racja ... Ja tez na początku balam sie sprobowac , ale nie zaluje . I nie uzaleznilam sie bo teraz bawie się bez i jest OK. Nie jest tak jak na tabsach czy innych uzywkach ale daje rade
_________________ Poczuc energiczny dotyk muzyki !
......
Poczuć zapach światła !
Dlaczego wszyscy sa tutaj tak negatywnie nastawieni do dragow?
Moze bez przesady.
Dobrze jest sobie od czasu do czasu cos przegryźć.
Jeszcze rok temu, mega była w to wszystko wkręcona, nie wiem ... moze przechodzi z wiekiem i zalezy od intensywnosci brania, mnie np znudzilo sie.
Teraz pije wodke - potęga.
Probowalam roznych dragow - wiem jedno - nie ma bardziej rozpier... rzeczy od wodki
_________________ Kto wybrzydza, ten nie rucha.
Więcej chilloutu panowie panie.
Moim zdaniem są to normalni ludzie Gdy ktoś wezmie raz tablete nic mu nie zaszkodzi... Lecz lepiej żeby nie brał... A co do osób uzależnionych-trzeba im pomóc... Bo często gdy chcą zejśc z tablet np. seedy,koda.. to przerzucają się na mocniejsze środki uzależniające... (najlepiej zgłosić się to poradni uzależnień) a co do Heroiny... Co wcześniej zostało wspomniane... Heroina uzależnia bardzo szybko-jest to najsilniej uzależnioający narkotyk znany człowiekowi ... Jeden raz wzięcia opiatu grozi następnym razem...
Najlepiej nie brac i zyć normalnie... A narkomaną,lub osobą nagrzanym wspomnieć o takim czymś jak poradnia uzależnień...
_________________ ''Nie chcesz tracić życia to się zmień... Bo tak naprawde tylko od Ciebie zależy jak wygląda Twoje życie'' ...