Witam co sądziecie o tableciarzach?? (krotkie objasnienie): koles zarzucony extazą np tanczący obok ciebie na dyskotece zalany potem i powykrzywianą twarzą, którego nie obchodzi ze wszyscy sie na niego gapią, bo on ma swoje loty i nikt ani nic mu nie zepsuje tzw "bani"
totalni kretyni ktorzy maja nierowno pod sufitem...
_________________ Życie Jest Krótkie Wiec Z Niego Kozystaj ;]
Carla [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 15:23
baker88 napisał/a:
co sądziecie o tableciarzach??
jak dla mnie chorzy ludzie, ale nie interesuja mnie..
a jesli ktos taki przebywa gdzies niedaleko to po prostu unikam jego towarzystwa, nie interesuja mnie tacy ludzie i ich 'bania', bo ja moge kazda 'banie' czy 'faze' czy jak to tam gadaja zepsuc, jak mi sie napatoczy niepotrzebnie ...
Bawic dobrze mozna sie i bez tego
Troskliwy Miś [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 07:35
Cytat:
Bawic dobrze mozna sie i bez tego
Popieram... do dobrej zabawy nie potrzeba żadnych wspomagaczy!
Carla [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 12:09
Troskliwy Miś napisał/a:
Popieram... do dobrej zabawy nie potrzeba żadnych wspomagaczy!
hahahaha a jak chciałabyś poznać czy ktoś żarł tablety czy nie? Chyba że ktoś zezre kilka i zacznie mu twarz wyginać, ale takich z reguły to wyrzucają... Ogólnie jak ktoś jest albo przećpany albo zbyt pijany na dyskotece to go wyrzucają. Jak ktoś zna umiar i wie na co może sobie pozwolić jego organizm to niech się bawi!
ja np. nie lubie gdy na imprezie na ktorej sie dobrze bawie siedzi na krzesle koles na wpol przytomny podpiera sie na kolanach, cos mu sie ciagnie z ust.
no masakra po prostu. kilka pilek robi z ciebie gowno. i po co?
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1549 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 21:29
baker88 napisał/a:
Witam co sądziecie o tableciarzach?? (krotkie objasnienie): koles zarzucony extazą np tanczący obok ciebie na dyskotece zalany potem i powykrzywianą twarzą, którego nie obchodzi ze wszyscy sie na niego gapią, bo on ma swoje loty i nikt ani nic mu nie zepsuje tzw "bani"
Jesli nie wiesz jak jest miec ową 'banię' prosze o nie wypowiadanie się
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Mam wrażenie, że tak troszkę w niekorzystnym świetle przedstawiłeś tych "tableciarzy"...
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 08:20
Dla mnie to ktoś taki ma nasrane do łba ale no to jego sprawa i co mi do tego
i nie cierpię jak ktoś taki
baker88 napisał/a:
tanczący obok ciebie na dyskotece
That life has brought me here, where I am"