Wiek: 15 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 316 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 17:45
Cytat:
Leśny Dzban!!
BIste
Uwilebiam komandosa
I ostatnio piłam <wyjmuje naklejkę z kieszeni spodni> Wisienka cudowne (4,80 zł a tyle szczęścia xD)
I Sagan Mocny to już 5,60 ale jest genialne, najlepsze jakie jest
Ja pije bardzo dużo tego rodzaju trunków xDD
_________________ Jeśli nie stać Cię na pochwalę drugiego, nie wspominaj o sobie [Rene Descartes]
Moim skromnym zdaniem powinniście sie zastanowić nad swoim zachowaniem... jak można sie podniecać w wieku 14 lat, że sie piło wino lub paliło szlugi(i nawet mi nie mówcie że to nie dla szpanu). W oczach wielu ludzi nie wygląda to dobrze i na pewno nie tylko ja tak to odbieram, znam masę ludzi którzy też mnie popierają... najśmieszniejsze jest to, że te małolaty robią to żeby zwrócić na siebie uwagę starszych chcąc pokazać, że też potrafią wypić miarkę czy zajarać.
Wina nie pije, czasem tylko na język zobaczyć smak... najlepsze chyba było "Jabłuszko Sandomierskie"
AMEN.
PS. Żebyście wiedzieli jak to wino jebie organizm, jak chcecie sie pucować to lepiej pijcie już piwo
Wiek: 15 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 316 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 19:52
Luks. napisał/a:
i nawet mi nie mówcie że to nie dla szpanu)
w moim przypadku nie dla szpanu, picie tego zacnego trunku sprawia mi przyjemność dlatego pije
a nie dlatego bo chce zeby zwrocili na mnie uwage, pije z przyjaciółmi w domowym zaciszu
_________________ Jeśli nie stać Cię na pochwalę drugiego, nie wspominaj o sobie [Rene Descartes]
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 21:05
Luks. jesteśmy źliiiiii!! Łaaaa!!
Ja tam za dużo do powiedzenia w tych sprawach nie mam. Jeśli piję to zazwyczaj te same trunki ;p
Leśny Dzban (którego nie może zabraknąć w żadnej 'Żabce'), Komandos i Byka też raz piłam
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
A ja Wareczki same piłem i czasem jakieś inne których nazw nie pamiętam Coca-Cola + winko i da się żyć chociaż przestałem wino pic teraz to tylko Soplicowa Wiśniowa z kolegami się polewa
_________________ Little babies was birthed to ladies and grown men, not to gangstas and bitchs not knowing where to begin !
Tanie winko? No to, że ktoś czasem się napije, nie oznacza, iż jest zulem, a zwłaszcza uzależnionym, lecz napisałeś, że się uzależniłeś. To nie jest dobrze. Bo później możesz zostać takim żulem.
Pijałem różne noname'y itp, wszystko do 5,00. Ale jeden rodzaj tylko raz mogę wypić, potem na to spojrzeć nie dam rady. Ostatnio nie tankuję tanich i wam też radzę tak postąpić - to jest badziewie. Wyborową bardziej polecam już.
Najgorzej wspominam "Napój wino podobny o smaku czarnej porzeczki" - autentycznie tak było napisane na etykietce. Wypiłem ponad litr i już nigdy tego nie tknę. Blee, jak o tym pomyśle... ^^
Świetny! Wchodzi jak soczek, zresztą tak jak Wiśniowy(ale nie ten z czekoladowo-wiśniowy, tego ustrojstwa jeszcze nie piłem;]), którego mimo wszystko, swoją drogą, wolę bardziej - jednak cena jest wysoka niestety dosyć jak na tanie, a szkoda. XD
Mrówka napisał/a:
Porzeczką Lux.
.
Oj skojarzyło mi się teraz wino Porzeczniówka(lub Porzeczkówka) Luksusowa. Mam sentyment do tego wina, jedno z pierwszych jakie piłem, jak nie pierwsze. ;]
A ostatnio obalałem sobie Wiśnie z Fructara:
W sumie nie za bardzo polecam, muli tak dziwnie, chociaż nie aż tak jak SANGRIA(prawdziwa) ;] Moja Ocena 4,5/10
_________________ I hate people. But I love gatherings.