Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: wziąć na wino..
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 14:18
Moi rodzice nigdy nie robili mi większych problemów o tanie wino.. Mój ojciec jak był młody też to pił bo wtedy nic innego raczej nie było na półkach, a matka rzuca się tylko wtedy kiedy przyjdę do domu zachwiany, ale tak to raczej bez problemów. Zresztą nie pijam często więc jestem raczej czysty! Po co się ukrywać? Żeby jeszcze większe problemy mieć? Teraz jestem już pełnoletni, ale kiedy nie byłem to rodzice też raczej wiedzieli że idę na piwo, albo na wino. A tanie winko jest dobre! Tylko stereotyp jest taki że jabole to świństwo, dla tego cisza ci co nie zrobili ani łyka!
Niegdyś kosztowałem tego boskiego trunku lecz pewnego dnia doszła do mnie wiadomość, że podczas roboty taniego winka mielone są nawet robaki z owoców, dałem sobie spokój.
Piłem Komandosa i Seniorite tylko :]
Pomogła: 1 raz Wiek: 10 Dołączyła: 02 Sie 2007 Posty: 588 Skąd: (Estepona)
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 21:00
Wolę nie wspominać, co w tych 'tanich' winkach się znajduje...
_________________ "...Trzeba żyć na prawdę, żeby oszukać czas.
Trzeba żyć najpiękniej-żyje się tylko raz.
Trzeba żyć w zachwycie-marzyć, kochać i śnić.
Trzeba czas oszukać, żeby na prawdę żyć..."
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 22:16
VonMe napisał/a:
Wolę nie wspominać, co w tych 'tanich' winkach się znajduje...
Bogate związki siarki i siarczanów, jakoś nidy mi to nie przeszkadzało, i mam w nosie ze jak ktoś widzi, mnie z winiaczem to mówi "menel", a gucio! Jestem czysto ubrany, nie śmierdzę, dobrze sie uczę itd. A przeciez bawiąc sie z grupą pijąca wina nie wyciągnę "Reddsa" ani innego soczku
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Wiek: 16 Dołączyła: 12 Paź 2008 Posty: 21 Skąd: z przed monitora.
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 12:01
Eennoo ja lubię winka bo są:
tanie i dobre. oraz niezłe idą w dekiel.
tzn. nie wszystkie są dobre ale min.:
miszel z biedroki ok. 4 pln
słynna amarena z biedroki
oraz nie wiem jak się nazywa ale takie 1l w plastikowej butelce wiśniowe
_________________ 'Ejj na pochybel wszystkim
Bo jutro z tego nie będzie już nic
Jutro z tego nie będzie już nic
Przegrajmy życie i przestańmy istnieć ...' Pezet
yo yo . xo xo
'JP, JP na 100%, Firma PROSTO na 100%. '
cherry za cztery ?
wszystko znajome , chyba większośc ma na koncie tanie wino leśny dzban za 2.80 , amarena same zasoby siary
_________________ "Wiesz, Wendy, kiedy pierwsze dziecko zaśmiało się po raz pierwszy, jego śmiech pękł na tysiąc kawałków, które rozprysły się na wszystkie strony. Tak powstały wróżki. "
.Piotruś Pan
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie jak wielu mawia:D
Kiedyś piłem patyka (tzn, raz:P) Teraz jakoś nie wiem, chyba już nie sięgnę na taką półkę, No, może kiedyś przez pomyłkę:P