Wojtek, w wszystkim trzeba umiec zachowac umiar....a przede wszystkim w piciu.....a co Przemka i jego win i wodki za 80zl...hmm....jak na moje oko to 17-tka raczej nie stac na takie rzeczy, a piszesz taki zeby sie pokazać.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 12:46
radzicool napisał/a:
Gdzie nie pójde na koncert, gdzie sie miastem nie przejdę tam młodzież spaceruje z "rozweselaczami za 5,50"
za 5,50??? to ono jakies drogie jest...
hehe
u nas najtansze jest za 3,90;p
a tak na serio to ja tez lubie tanie winko
i nie widze w tym nic wstydliwego
po co wydawac kase na cos drozszego??
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 23:50
BadGirl napisał/a:
Cytat:
Wiem , że wiek w profilu nie koniecznie odzwierciedla rzeczywistość. Jednak tak ogólnie powiem... Nie chlać w takim wieku , to niszczy mózg i nie tylko. Myślicie , że łojenie w takim wieku jest " extra cool " , " wYlLoOosOoFffFanneE na MaxXxa " ? Obojętnie czy wino tanie czy drogie , nie jest dla dzieci i tyle.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Jeszcze taki 14-15 latek niech se stanie obok sklepu i niech psy przejdą
Wino=ok.5zł
Mandat=50zł
Mina mamy kiedy cie odprowadza policja a ty pijany=BEZCENNA
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 20:39
*NumberOne* napisał/a:
BadGirl napisał/a:
Cytat:
Wiem , że wiek w profilu nie koniecznie odzwierciedla rzeczywistość. Jednak tak ogólnie powiem... Nie chlać w takim wieku , to niszczy mózg i nie tylko. Myślicie , że łojenie w takim wieku jest " extra cool " , " wYlLoOosOoFffFanneE na MaxXxa " ? Obojętnie czy wino tanie czy drogie , nie jest dla dzieci i tyle.
ty sobie nie pomysl ze ja pije codziennie czy cos
mi chodzilo o jakies ognisko czy imprezke
a tak w ogóle... ty pewnie tez pilas w tym wieku...
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 03:32
BadGirl napisał/a:
ty pewnie tez pilas w tym wieku...
Taa piłAm...
Vanilla Ice napisał/a:
*NumberOne*, lat 16, pali fajki.
Ja palę fajki ?! Skąd ten absurdalny pomysł ? ;>
Tak poważnie to owszem : palę szlugi , piję wódę , sztacham koks i robię wiele innych rzeczy , które nie przystają nastolatkom. To jednak nie znaczy , że nie wolno mi potępiać picia alku wśród młodzieży. Moim zdaniem bardziej wiarygodny jest ktoś kto mówi o pewnych rzeczach znanych z autopsji , niż " mistrz teorii " , który niby wie wszystko , ale niczego sam nie doświadczył.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"