No ok, ryzgajcie mnie, ale moim nałogiem jest tanie winko xD
jedni lubią piwko, jedni fajki , ja degustuje w tanich winiaczach ;p
i się tego nie wstydze, choć krążą powszechne stereotypy, że to napój żuli
lecz to tylko stereotypy, bo z moich obserwacji wynika że wielu młodych ludzi pije winka.
Gdzie nie pójde na koncert, gdzie sie miastem nie przejdę tam młodzież spaceruje z "rozweselaczami za 5,50" xD chu. z ty, że skład tego trunku wypala Ci wątrobę pomału, ale wkońcu trzeba na coś umrzeć ;p
"a ty tańcz i wino piiij, niech cały wiruuje świaat" xDDDD
wtf?
nie, to wcale nie stereotyp, żule piją jedynie Chateauneuf du Pape, rocznik 1997.
Jeżli ktoś młody pije tanie wina, to już nie jest żulem ??
Tanie wina są dobre raz na dwa miesiąca, jak jest wybitnie krucho z hajsem. Częściej to lipa.
wcale że nie lipa ;P wiesz, to jest też kwestia gustu.
po cóż pić coś czego sie nie lubi? ;]
no i *** moze jestem żulem xD ale nie tylko ja, bo znaczna liczba osób xD
Zachęcam do przeczytania regulaminu. Następny post z przekleństwem zostanie nagrodzony.
B.
_________________ . your pretty face is going to hell .
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. Któż tego nie zna?...
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
a Pfee... Tanie wina? Ja kupuje bardzo zadko no ale czasem... moze 5 razy w roku winko za 20zl i sobie popijam no ale najlepsze jest wlasnej roboty... wisnioweczka... mmm...
ooj no za 20 zł to są już te z "wyższej półki" xD
te bardziej ekskluzywne , dla arystokratów i szlachty xDDDD
Taaa, a siarki mają tyle, że hej!
Z kolegami ostatnio przed pójściem do klubu kupiliśmy jakieś chilijskie winko za 20 zł. Nie wchodziło kompletnie i nic "nie dało". Ostatnich łyków, to wypić w ogóle się nie dało. Jeśli to jest ta wyższa półka...
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.