Monia* a niewiesz czy jakby ktos zasiał na jakiejs działce i tylko podlewał i chwasty ewentualnie wyrywal wokól sadzonki to by urosło ?? morozów jak na razie niema ,
tak tylko pytam
Pomogła: 3 razy Wiek: 15 Dołączyła: 12 Mar 2007 Posty: 806 Skąd: Wratislavia
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 14:55
weed napisał/a:
a niewiesz czy jakby ktos zasiał na jakiejs działce i tylko podlewał i chwasty ewentualnie wyrywal wokól sadzonki to by urosło ?? morozów jak na razie niema ,
tak tylko pytam
Pewnie, że by wyrosło. A co? Zasiać chcesz? ;p
Ale i tak lepiej w doniczce chodować.
a morze ktos napisać jaka odmiana by wyrosła na zewnątrz, przy takiej pogodzie jak teraz jest (słoneczna u mnie przynajmniej ) i bez potrzeby pracowania przy niej zbyt dużo ,
tak tylko pytam z ciekawosci
To tylko samosiejka ;] na łące jest tego pełno ale nic nie daje ;D thc zawarte w tej roślince to zaledwie 0,001 lub 0,01 dokładnie nie pamiętam XP
_________________ Przesiąknięty dźwiękiem jak mój pokój dymem
Zrozumiałem z wiekiem, że się taki urodziłem
Pierwsze audio Grundig i słuchało się wszystkiego
Później z dźwięków dżungli wyłowiłem coś dobrego
Z tego dalej ewolucja manier
Kiedyś rodzicielka jak została wezwana na policję i trafiła do takiego faceta,który ją spisywał czy coś to dowiedziała się od niego (on poznał po nazwisku bo mamy takie nietypowe:P),że właśnie ten facet był przez 10 lat dzielnicowym w pewnej części miasta, w której mieszka moja rodzinka,i że cały czas jeździł do mojego wujka bo roślinki hodował takiego mam wujka XD
zalezy co posiejesz. i gdzie bedziesz chodowal. na oucie sadzisz na koncu maja, a jarasz dopiero w listopadzie lub grudniu. w boxie mozesz zrobic jak chcesz nawet okolo 2 miesiecy i masz gotowe ale malutko bo bys musial odrazu na kwitniecie ustawic. bez fazy wzrostu 99% tego co wam mowia koledzy ze mieli iles tam roslin i pierwszy listek sie pojawil i juz go zjarali i sie najarali i tym podobne historie to bujda. wkrecaja wam takie rzeczy a wy w to wierzycie... jak rozmawiasz z kims o chodowli to odrazu mozna sie zorientowac czy tylko fantazjuje czy naprawde cos chodowal. na parapecie nic nikomu nie wyrosnie co najwyzej jakies scierwo. nie wierzcie w te bajki co wam koledzy opowiadaja.
[ Dodano: Pon Lip 07, 2008 18:30 ]
aaa jeszcze jedno ja polecam takie sklepy jak www.seed.pl najlepszy sklep i jeszcze nasionka f2 z innych sklepow.