No wiec mam problem ...
Na poczatku roku szkolnego zaczelam kolegowac sie z nieciekawym towarzystwem
i oni wkrecili mnie w swiat narkotykow.Jak mialam 13 lat to wachalam klej ale to z ciekawosci gowiara bylam,teraz mam nieco wiecej lat bo 15.Na poczatku byla maryska,potem haszysz i amfetamina.Nie moge przestac.Matka o malo nie wyrzucilam mnie z domu,chce mnie wyslac do osrodka,a ja tam nie chce;(.Nie wiem jak rzucic to swinstwo.
_________________ milosc odwzajemniona jest dobra,lecz jeszcze lepsza jest taka,ktora nam ofiarowano,mimo ze wcale o nia nie zabiegalismy (William Shakspeare) ;*
Jedyny sposób to odwyk . Przecież nie ma innego wyjścia .
Jak naprawdę chcesz rzucić to pójdziesz do tego ośrodka - dla swojego dobra .
Trzeba ponosić konsekwencje swoich błędów .
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 08:16
Jeśli chcesz to rzucić to do ośrodka tak jak mówią osoby powyżej:d
That life has brought me here, where I am"
Ja znam osobe która żuciła z własnej woli, bez żadnych ośrodków
jeśli naprawde tego chcesz to po prostu żuc to, zastanów się co Ty w ogóle robisz, poco Ci to? Pomyśl o swojej przyszłości, żaden Cie nie bedzie chciał dziewczyno =/
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 12:57
to jest dopiero prowokacja o_O
Cytat:
.Jak mialam 13 lat to wachalam klej
a kto nie wąchał
Cytat:
.Matka o malo nie wyrzucilam mnie z domu
za co ? za to że nie radzisz sobie z problemami?
Cytat:
chce mnie wyslac do osrodka,a ja tam nie chce
no to teraz walne anegdote
Jakiś człowiek mieszkał sobie w domku jednorodzinnym i pewnej nocy ten dom się zapalił facet aby się ratować uciekł na dach. Gdy dom znikał w płomieniach i już prawie nic z niego nie zostawało na dachu stał ten facet ,przyleciałą straż pożartna i rzuciła mu line aby uratować mu życie .... a facet na to : ,,muszę się jeszcze zastanowić''
Morał jasny ? To nie ma na co czekać i jechać do tego ośrodka ....
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
1. otworzyc okno
2. zrobic zamach (byle nie na Papieza!)
3. WYRZUCIC1
uff, ciezko bylo.
Jesli jednak piszesz serio, to, jak wyzej zauwazono, kazdy osrodek dla narkomanow chetnie Cie przyjmie.
Szczerze to ja też nie wąchałam . Ale skoro dziewczyna ma problem to jej pomóżmy a nie najeżdżajmy na nią .
Twoja historia kojarzy mi się z książką 'my dzieci z dworca Zoo'.
ta książka skończyła się w miarę dobrze chociaż bohaterka powróciła do haszyszu .
Ale skończyła z Amfą .
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
wiesz co.. ja miałam okres że ćpałam naprawde bardzo dużo.. feta była po porzadku dziennym, dxm, kodeina, nawet koks.. i nie było łatwo.. nie rozumiałam tego jaki to jest jeba*y nałóg.. opamietałam sie gdy bliski kolega kiedys przez ścierwo dostał zapaści, mało sie nie prze*ebał.. wtedy zrozumiałam że ja tez moge tak skończyc.. i po ch*j marnować sobie życie.. za długo juz to robiłam..
ja praktycznie nie mogłam bez tego juz życ.. no ale to czy rzucisz czy nie zależy tylko od psychiki człowieka.. najważniejsze są chęci.. moze nie jestes jeszcze tak bardzo uzależniona i mozesz jeszcze z tym skończyc.. nikt na starcie nie jest przegrany.. czy musisz od razu isc do ośrodka? postaraj sobie sama z tym poradzic bo to jest realne.. wiem że jest Ci trudno bo mi też było jak ch*j ale ważne że masz chęci zeby z tym skończyc..
ja pozostaje teraz przy dobrym ziółku od czasu do czasu.. do końca jeszcze sie tego nie pozbyłam, bo z nałogiem trudno walczyc.. no i jeszcze XTC.. od tego jeszcze do konca sie nie uwolniłam..
ale czuje że jest lepiej.. a feta to najwieksze ścierwo od którego można sie zajebiś*ie uzależnic i tego na pewno juz nigdy nie wezme.. zastanów sie nad swoim życiem bo nie warto go zmarnowac przez dragi.. wszystko jest dobre ale z umiarem.. z umiarem którego ja nie miałam.. nawet nie masz pojecia jak przez takie cos niszczy sie Twój organizm.. zrozumiesz to z czasem..
a tak na marginesie to od kiedy bawisz sie w te twardsze dragi typu feta? bo zioła raczej do nich zaliczyc nie mozna..
a wiszidz trzeba mysleć przyszłościowo. zanim zaczęłaś ćpać to mogłaś się zastanowić nad tym co może być potem jak się nie wie jak przestań to po co w ogóle zaczynać? zreszta jaki ćpun zwierza się ze swoich problemów na forum? oni mają swój własny swiat