Siemka a ja wam powiem mili koledzy ze zielsko jest zajebiste...ja jaram codziennie nawet po 4 razy...jest mi po tym zajebiscie jaram juz od 3 lat mam w domku własna uprawe i tylko wtedy kiedy chce to sobie blanta zajaram i odlocik:D:D KOCHAM ZIOŁO BO JEST MI PO NIM WESOŁO!!!!
Siemka a ja wam powiem mili koledzy ze zielsko jest zajebiste...ja jaram codziennie nawet po 4 razy...jest mi po tym zajebiscie jaram juz od 3 lat mam w domku własna uprawe i tylko wtedy kiedy chce to sobie blanta zajaram i odlocik:D:D KOCHAM ZIOŁO BO JEST MI PO NIM WESOŁO!!!!
Ja mam gumisie i też jest wesoło!
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
Zioło jak zioło, dobrze i wesoło, ale bez przesady, uzależnienie od grassu to niefajna rzecz -.-'
_________________ "Moje dziedziczne tworzywo jest najważniejszym tworzywem na Ziemi; jego przetrwanie usprawiedliwia twoją frustrację, ból, a nawet śmierć."
R.Wright Moralne zwierzę
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 20:45
Powinno Byc Zioło Zalegalizowane w Polsce ;D. ja pale od czasu do czasu czyli raz na tydzien heee... i to nie uzaleznia.. serio.. potrafia niektorzy palic co 2 dni a nawet nie palic przez miesiac PoZdrowka
Potrafi uzależnić tak samo jak papierosy czy alkohol, tylko działanie ma trochę inne.
_________________ "Moje dziedziczne tworzywo jest najważniejszym tworzywem na Ziemi; jego przetrwanie usprawiedliwia twoją frustrację, ból, a nawet śmierć."
R.Wright Moralne zwierzę
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 07:35
Powiem tak zioło nieużalenia jeszcze szybciej zanim to zrozumiesz. Zioło ma właściwości lecznice lecz nie jest ono legalizowane.
taka moja mała sentencja...
Otóż do sedna. Ludzie pala bo lubią łamać przepisy (zakazane bardziej jara ) nieraz spotkałem sie z takim poglądem. Lecz jeżeli to bardziej jara bo jest zakazane. To po legalizacji ludzie przestali by palić ? Bo już nie jest zakazane i bardziej jara w Holandii spadło uzależnienie od narkotyków twardych bo wszyscy pala... Kolejna sprawa w Polsce wszędzie dostaniemy zioło (nie oszukujmy sie ) Jeżeli było by zalegalizowane to zapewne od 18 roku życia i sprzedawane w kofiszopach( czy jak to sie tam pisze) Wtedy na polskich osiedlach zniknęli by ludzi handlujący marihuana bo każdy kto posiadał by 18 lat mógłby ja sobie kupić w. Wiec dzieciaki w wieku 13 ,14 ,15 lat nie miały by zbytnio do tego dostępu.
Pozdrawiam,
Jachuu
_________________ "Spójrz mi w oczy są spokojniejsze od skał, chłodniejsze niż stal. Trzeba mieć fason ja go mam..."
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 20:11
Według mnie zioło może uzależnić, ale niekoniecznie w ten sam sposób jak alkohol i papierosy, że po jakimś czasie nie picia/palenia po prostu 'musimy wypic/zapalić'. Nie. Ale myślę również, że zalegalizowanie Marihuany w Polsce będzie, jak kolega napisał powyżej, zmniejszeniem ilości osób palących zioło. Ci co będą chcieli palić to palić będą i czy to się komuś podoba czy nie, bo grass nie trudno dostać, a Ci co nie chcą to palić nie będą. Spadnie także popęd na ganje gdyż nie będzie to już takie 'fajne', bo przepisy nie będą łamane. "Zasady i przepisy są po to aby je łamać".
Wnioskując, wszystko ma swoje plusy i minusy
_________________ .::Z GÓRNIKIEM ZABRZE PRZEZ ŻYCIE::.