I co szpan przed koleżkami? Myślisz że co? Że jak popisa odstrzelisz to już dorosły jesteś? A co do tematu to niemam nic przeciwko paleniu zielska =] Niepale =]
I co szpan przed koleżkami? Myślisz że co? Że jak popisa odstrzelisz to już dorosły jesteś?
Raczej większość osób pali dla przyjemności ,nie dla szpanu.Wątpię ,ażeby ktoś się z tym obnosił.
A poza tym ktoś kto jara ,nie sądzę aby uważał trawke za coś co powoduje ,że czujemy się starsi.
Dantey napisał/a:
A co do tematu to niemam nic przeciwko paleniu zielska =]
nigdy tego nie palilam i nie chce jestem przeciw legalizacji miekkich narkotykow.. Kazdy narkotyk to narkotyk i tak samo niszczy organizm..
w takim razie powinno sie zakazac chodzic do szkoly bo morzna sie stresowac a stres podobno o iles tam skróca życie,
Zakaz picia alkoholów bo alkohol niszczy przecierz organizm,
zakz palenia papierosów bo zatruwa organizm ,
przez alkohol ile ludzi ginie ?? LEGALNY
przez papirosy ile ludzi umiera na raka ?? LEGALNY
a przez zioło ?? NIElegalny
Palić zioło jest wesoło ;DD Jeszcze rok temu sama byłam temu przeciwna, a to dlatego, że nie próbowałam. Wszyscy dorośli gadali, że narkotyki są złe, więc nie brałam się za to, mimo że znajomi mi proponowali ^^ Jednak przyjdzie czas na to, że chce się wszystkiego spróbować. Biorę kilka machów, jest fajnie. Z kolegą palimy lufkę na pół i daję rady. Myślę, że gdyby ludzie jarali, świat na serio stałby się lepszy ;D nie ma to jak optymistyczne nastawienie ;DD hehe Raz tylko miałam taką fazę, że widziałam jakiś ludzi, a później okazało się, że przesadziłam ;PP polecam wszystkim ;DD
hehe, moja nauczycielka od polskiego to potrafi udowodnić swoje słowa
w 4tej klasie wszystkim nam wmawiała, że papierosy są złe sratatata i TYLKO GłUPI LUDZIE TO PALą.
w pobliżu szkoły jest bardzo fajne osiedle, kopiac fundamenty wywalali ziemię na środek, tam gdzie nie ma bloków, a po jakimś czasie wyrosła na nich trawka a pomiędzy tymi ,,górami" jest ładny zagajniczek. Pod koniec 6tej klasy tam się z dziewczyną relaksowaliśmy po męczącym dniu poprawek wypracowań no ale przede wszystkim testu do gimnazjum. W tym momencie Agnieszka mówi - patrz, to Czuła! patrze, a tu gościówa od polaka, paliła tak jakby miała stresy że jej sie chata spaliła... no i dopiero teraz uwieżyłem że fajki palą tylko głupi
no, ja uważam że zioło nie jest takie złe, kiedyś chyba wyjade do amsterdamy, tam liberały że hej! dragi, alfonsi i ich pracownice w ogóle wolność! fridom!
nigdy tego nie palilam i nie chce jestem przeciw legalizacji miekkich narkotykow.. Kazdy narkotyk to narkotyk i tak samo niszczy organizm..
Pierdolisz głupoty jak mały bechor!ja napierdalam fete koks od 7 lat i z moim organizmem wszystko git oprucz porytego beretu! a legalizacja przyniosła by pieniadze naszemu kraju te zjeby w sejmie nie wiedza co traca!ja osobiscie jestem za legalizacja zjary fety koksu i prostytucji kazda panienka ktura osiaga wiek 16 lat powina stac na ulicy bez wyjatku
Lube czasami zapalać i nie uważam się za narkomana. Uważam ze marihuana jest lepsza od alkoholu. Oczywiście nie zachęcam do palenia bo myślę że nie jest to dla wszystkich <jak każda używka>