no bezsnnosc to naprawde jest przerabana sprawa. Wiem jka to jest kiedy sie spi 3 godziny , a w nastepny dzien trzeba do skzoly isc. w ogóle sie nie chce czlowiekowi myslec.
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
hmm ja tam codziennie śpie ok. 7h jak na 15 latka to dobrze ?! Miałem kiedyś że musiałem iść do sql na 8:00 i nieposzedłem w ogóle spać - ale odrobiłem to na lekcjach. PzDr
Wiek: 19 Dołączyła: 30 Sie 2006 Posty: 240 Skąd: Jaworzno
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 16:24
Ja zasypiam zawsze po 3 w nocy. A czasem zasypiam o piątej. I budzę się dokładnie co 15 minut.. Jakoś tak mam..;/ W ogóle potrafię zasnąć o 7 a na 9 trza wstać;/
_________________ "Listy przebojów, fascynacja kiczem -oto polska młodzież (...)"
ja od dwoch dób spalam tylko 6 godzin i dzis nie lepiej sie zapowiada nocka ( z biologią) ale kiedys bywaly dzionki i nocki kiedy w ogóle nie spalam a pozniej szkolka (to byly czasy.... wtedy poznalam skarbka mego ) no ale jeszcze troszke i to sie bedzie powtarzac, w koncu matura... no ale dam rade nie ja pierwsza i nie osttania
ja taz spałam godzine, ale to w wakacje
A tak to czasem nie moge zasnąć ale raczej codziennie śpie ok 7-8 godzin
Mam takie coś w sobie, że jak za krótko śpie, to źle się czuje, ale jak za długo to jeszcze gorzej
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 13:37
ja wieczorkiem zawsze rozmyślam nad wieloma rzeczami.. trzy toki myślowe naraz nawet czasem.. potem se czasem troche pomedytuje, i ide spac task koło północy.
madziunia411, w łÓżku, jak już
_________________ "A ja jestem punk i w ramach walki z wszystkimi schematami..."
kto wie - ten wie
Uważam, że sen to marnotrawienie czasu, w dni powszednie sypiam max 5 godzin, gorzej kiedy mam wolne. Na przykład dziś byłam bardzo zła, gdy zadzwonił mi telefon o 13. Cóż chcąc, nie chcąc marnuje sobie ferie, ale za to odbijam siedząc w nocy.
_________________ They love you when you're on all the covers.
When you're not then they love another.
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 13:50
Często dlatego, ze myślimy dużo i skupiamy sie nad czymś nie możemy zasnąć. Spóbuj nie myślec przed snem, wypij sobie mleko lub kakao. Ja jak myśle przed snem o czymś to nawet jak zasnę to pózniej budzę sie pare razy w nocy i powracaja mi te myśli. Przed snem powinnismy byc wyłączeni. Jeżeli jestes wierząca, zęby nie myślec mozesz sie pomodlić, jezeli nie to mozę czytaj coś do upadłego. Po prostu odwróc sowja uwagę od chlopaków.
_________________ By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować.
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 126 Skąd: Holandia
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 18:30
Ja kiedyś nie spałam przez 6 dni z rzędu.
Jakoś żyłam lecz przez te noce płakałam.
_________________ Przeszłam obok NiegoTak blisko Coś dźgnęło
To serce wspomniała Otwarła się rana
Na nowo rozpaczy Wyszeptane znów słowa Kocham...
Czy Bóg mi wybaczy?I szansę da nową?