ja tam śpię po 5, 6 h, spałabym dłużej ale szkoła na to nie pozwala, przychodzę ze szkoły o 15.30 i co ....jem obiad i spadam robić lekcje...lekcje do 10 wieczorem z małym odpozynkiem na kolację..................... a o piątej rano pobudka bo..........trzeba się uczyć na te marne stopnie .................nie wysypiam się.............a jak widzę poduszkę od razu mi się chce spać..............więc jaki z tego morał.............nie cierpię na bessennośc bo mam za dużo spraw............choć jestem dopiero 15-latką . Spadam aby się wyspać bo oczy mi się kleją, a jutro pobudka o 6 rano.DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!1
męcząca..
ja nie mogę spać przez sny. miałam koszmary i jakieś dziwne schizy, że kręci sie ktoś po domu..
a, że mieszkam na 4 piętrze to miałam wrażenie, że ktoś łazi po dachu
nie radzę sobie z tym.
_________________ Es que no temerte, aqui ya me hace mal.
Como siempre hoy estoy pensando en ti...
ja tam śpię po 5, 6 h, spałabym dłużej ale szkoła na to nie pozwala, przychodzę ze szkoły o 15.30 i co ....jem obiad i spadam robić lekcje...lekcje do 10 wieczorem z małym odpozynkiem na kolację..................... a o piątej rano pobudka bo..........trzeba się uczyć na te marne stopnie .................nie wysypiam się.............a jak widzę poduszkę od razu mi się chce spać..............więc jaki z tego morał.............nie cierpię na bessennośc bo mam za dużo spraw............choć jestem dopiero 15-latką . Spadam aby się wyspać bo oczy mi się kleją, a jutro pobudka o 6 rano.DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!1
to mi przypomina tekst piosenki Republiki pt "Kombinat". Pewien wers dokladnie ilustrujacy to, co mowisz brzmi "zasypiam w szufladzie dokladnie wskazanej". Przykre to strasznie.
Co do bezsennosci- spie jak zabity od razu jak sie poloze.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 19:56
Mój 'normalny' sen trwa ok 6 godzin. Mam takie dni, że śpię jak zabita. Innym razem
( zwłaszcza jak jest pełnia) że mogę całą nockę przeleżeć. Zależy chyba od mojego stanu psychicznego i fizycznego. Ale nie powiem, że spać nie lubię;)
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
hmmm cos wam powiem mozecie nie wierzyc ale kiedy pisze tego posta nie spie od hmm chyba 46 godzin i nie chce mi sie spac i powiedzcie kto tu tak naprawde ma problem z bezsennoscia
bezsennośc... hmmm... dziwna sprawa. Czasami mam takie dni, że za nic nie moge zanac, przynajmniej raz na 2 miesiące się takie dni zdarzają. A jak jest pełnia to nie czuje zmęczenia... i potrafie nie spac a być trzeźwą najlepsze lekarstwo na bezsenność to herbatka z melisy albo ciepłe mleko, cichutko włączona uspokajająca i wyciszająca muzyka taka jak np. Lavellyn, a w ostateczności PERSEN !!
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 23 Gru 2007 Posty: 139 Skąd: z kartonu ^
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 16:21
asko napisał/a:
ja tam nie mam problemow z zasnieciem tylko z obudzeniem sie
a ja z tym i z tym ;d
_________________ Chcę być nicością, jestem nicością. Nie można mnie dotknąć, nie można mnie zranić. Nie mam uczuć, nie ulegam emocjom. Mogę wzbić się jak ptak, mogę marzyć, ale nie czuję. Nie mam ambicji, aspiracji, ani perspektyw, jestem zamknięta na wszystko.