Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 15 Lip 2008 Posty: 127 Skąd: Zadupie Wielkie
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 15:24
pamiętam mój pierwszy pocałunek masakra :p chłopak mnie pocałował, a ja wtedy nogi za pas i zwiałam fuj strasznie mnie ,,opślinił... " ale to było dawno a teraz to czysta przyjemność
_________________ Nie pójdę do nieba bo mam lęk wysokości...
Pamiętam mój pierwszy pocałunek był z moją pierwszą wielką miłością. Miło go wspominam. (;
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
oo ja niemoge calowanie ci sie zachcialo a ile masz lat.....ledwo do szkoly poszlas i juz do calowania... a zrszta jak nie umiesz calowac to po h..j chcesz no !!!!
oo ja niemoge calowanie ci sie zachcialo a ile masz lat.....ledwo do szkoly poszlas i juz do calowania... a zrszta jak nie umiesz calowac to po h..j chcesz no !!!!
Denerwuję mnie Twoje posty.
Całowanie? Normalna czynność. Aczkolwiek tylko wtedy, gdy całujesz kogoś, na kim Ci zależy.
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 10:11
mój pierwszy pocałunek? nie pamiętam.
ponoć każdy umie, ale nie każdy potrafi. ^^
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 11:30
Chciałbym poruszyć temat ściśle związany z pierwsym pocałunkiem,
Panowie, (i oczywiście kobietki, jesli to Wy zrobiłyście ten pierwszy krok )
Jakie uczucie towarzyszyło Wam przełamując się do pierwszego pocałunku?
W moim przypadku był to paraliżujący strach i trema. W mojej głowie pojawiały się miliony wymówek, dla których nie powinienem jej całować. Jednakże widok dziewczyny czekającej na pocałunek (zabawa włosami, oblizywanie warg, zamyślenie - to wszystko oznaki chęci pocałunku) działa na mnie wspaniale
Pomogła: 5 razy Wiek: 18 Dołączyła: 27 Lip 2008 Posty: 353 Skąd: CK
Wysłany: Pon Lip 28, 2008 12:49
Nie ma się czym martwić. Wszystko co pierwsze wydaje sie być nieco straszniejsze niż jest w rzeczywistości. Ale jak sie już zacznie, to samo pójdzie;)
Pierwszy pocałunek? Jakiś koleś na dyskotece, którego pierwszy raz na oczy widziałam. Ale chyba mu sie spodobało, bo nie odstępował mnie na krok;) Szczerze mówiąc zamieniłabym drugi z pierwszym...;D
_________________ ~Con ogni respiro che prendo~
Samotna wśród ludzi, którzy myślą: ona nigdy nie jest sama...
Ja się nigdy nie całowałem.Nie miałem dziewczyny.Nie szukałem.Jestem raczej cichym osobnikiem.Cenie sobie kulturę i schludność u dziewczyn.Nie zniÓsł bym takiej która spożywała by alkohol, paliła papierosy itp.Na samą myśl o całowaniu się z dziewczyną której z ust wali fajkami robi mi się niedobrze.Co innego całować piękne delikatne usta.Ale nie jestem znawcą tego tematu więc nie będę robił offtopicu.